reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Ewwe wkraczamy w strefę kiedy dziecko baaardzo szybko rośnie, więc co wizytę będzie coraz ciekawiej :) A mój Ogryzek miał po prostu dopbrze zrobiony zoom :))) Chociaż jestem z niego dumna że ma juz ponad 5 cm :D A twoje sloneczko ile ma??

reklama
Wiolciu,no to moj szkrabek jest polowę mniejszy od twojego - ma 26 mm:) olbrzym hehe

ale fakt, teraz to się będzie działo na Usg, a biorąc pod uwagę,że kolejne ( jak mi sie nic po drodze nie przytrafi ) mam 2 czerwca ( i to bedzie to szczegółowe USG ) to już czuję w kościach że będę miała na co popatrzeć:) oczywiście już nie mogę się doczekać :D

hohoho kochana 2 czerwca to napewno będziesz miała na co popatrzeć :tak: kto wie, może coś ci już szepną o płci dziecka. Chociaż to za wczesnie żeby stwierdzić na 100% ale bardzo lubie takie wieści nawet gdyby miały się nie sprawdzić :-) Przynajmniej po ostatniej wizycie dotarło do mnie, że to może być dziewczynka:-D
Moj Ogryzek na poprzednim USg miał prawie tyle co twoje maleństwo ;-) powoli wkraczamy w najpiekniejszy okres ciąży :tak: Oby do grudnia! ;-)

oby Wiolcia, oby... ja już bym była szczęśliwa gdyby się zaczął 2 trymestr, ale już z górki:)

to moj okruszek 1,5 cm... szkoda tylko ze fotki nie zrobil jak bylo fajnie jakby misia widac z raczkami inozkami po bokach :)
ta fotka gdzie wyglada jak kijanka to taka jakby z profila og gory bardziej . to jest glowka i te przestrzenie gdzie sie bedzie rozwijalo mozgowie czy co tam jak on to mowil i wlasnie na to zwrocil uwage i tego sie boje ale powiedzial ze na en czas jest ok wszystko tylko zdenerwowalo mnie ze tak na to patrzyl i mierzyl w i w ogole:no:

Załączniki

• bobo1.jpg
    bobo1.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 53
  • bobo2.jpg
    bobo2.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 52
missiiss ależ piękniocha mała w brzuchu ci siedzi:) co do główki - zobacz na moje ostatnie zdjęcie co wkleiłam na wizytach u lekarza - tam to u dzidzia widać bąbla na główce - domniemam że to jest to samo co u ciebie - tylko oczywiscie starsze już troszeczkę :)

ewwe o to koleczko nad dzidzia ci chodzi ?? :) to jest pecherzyk zioltkowy :) ja mam to kleczko obok kijanki na fotce :p tzn kazdy dzidzior ma komory takie ale nigdy niemialam takiej fotki robionej dlatego sie wystraszylam troche no nic narazie trzeba byc spokojnym przynajmniej do tego 2 czewrca bo to kolejna wizyta :)

noiemniej jednak jestescie kochane kobitki !!!!!!

missiiss:) na czole:) nie na pęcherzyku:)

mamy wizytę tego samego dnia-ja tez mam 2 czerwca:)

reklama
Ciocia wiola wita kolejnego slicznego bobasa! :D 1,5 cm mamusiowego szczęścia :) Kochana nie denerwuj się tak i najlepiej nie patrz na miny lekarzy bo oni chyba nie zdają sobie sprawy z tego jakie mają miny ;) Na ja 3 wizycie u lekarza umieralam z przerazenia ze "nic nie mowi" "co on tam mierzy" "boze a moz etam nic nie ma" itp.
Dzidzia jest piękna! I rozwija się książkowo :)

Do góry