reklama
ewwe
Fanka BB :)
ochhhh jestem taka szczęśliwa, że to krwawienie nie okazało się niczym groźnym, wręcz podobno jest lepiej bo skurcze znikneły, dzidzia ma się dobrze, od piątku urosła 6 mm, według Usg jestem w 9 tyg 2 dniu.
Jezu jestem okropna, tak sobie nabiłam tym krwawieniem głowę, że napewno coś się złego stało z dzidziem, że całą noc nie spałam, dzisiejszy dzień zaczełam od wylewania łez...W życiu się jeszcze tak strasznie nie bałam, męczę się na własne życzenie, ale tak to już jest, w końcu teraz nie odpowiada się tylko za siebie
Anka84200 dzięki za kciuki-bardzo się przydały - w rewanżu ja jutro trzymam kciuki za Was
Pozdrowienia dla cioć i wujków
Jezu jestem okropna, tak sobie nabiłam tym krwawieniem głowę, że napewno coś się złego stało z dzidziem, że całą noc nie spałam, dzisiejszy dzień zaczełam od wylewania łez...W życiu się jeszcze tak strasznie nie bałam, męczę się na własne życzenie, ale tak to już jest, w końcu teraz nie odpowiada się tylko za siebie
Anka84200 dzięki za kciuki-bardzo się przydały - w rewanżu ja jutro trzymam kciuki za Was
Pozdrowienia dla cioć i wujków
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ewwe - SUPER WIESCI!!! malenstwo urocze
witam wrocilam od rodzicow :-)
ewee supre maluszek :-) nie moge uwierzyc ze wyglada juz jak ludziek :-)
szawru tak to jest badanie na przeziernosc karkowa ale nie tylko, sprawdza tez sie inne narzady i u mnie lekarz jak pacjentka chce to nagrywa cale to usg-wiec wedlug mnie na zyczenie moze lekarz nagrac bo nie trwa ono tak krotko jak zwykle sprawdzenie tetna i wymiarow maluszka tylko jest juz bardziej szczegolowe
ewee supre maluszek :-) nie moge uwierzyc ze wyglada juz jak ludziek :-)
szawru tak to jest badanie na przeziernosc karkowa ale nie tylko, sprawdza tez sie inne narzady i u mnie lekarz jak pacjentka chce to nagrywa cale to usg-wiec wedlug mnie na zyczenie moze lekarz nagrac bo nie trwa ono tak krotko jak zwykle sprawdzenie tetna i wymiarow maluszka tylko jest juz bardziej szczegolowe
wiolcia na tym badania badaja glowie przeziernosc karkowa jak jest powyzej normy to kieruja na amiopunkcje i dopiero po tym badaniu dowiesz sie na 99% czy nie ma wad genetycznych ale na wyniki z amiopunkcji czeka sie czasem ponad miesiac a samo badanie czasem konczy sie poronieniem.. ja ide na usg genetyczne bo mam go za darmo, i mam wskazania ale na amiopunkcje nigdy sie nie zgodze bo nie wyobrazam sobie zebym mogla stracic kruszynke, a jesli mialaby byc chora (tfu tfu) to i tak nie usune-dam szanse zyc ochrzcic itd.... ale to moje poglady na ta sprawe i kazda z was niech robi jak uwaza ;-)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ewwe no bobas niesamowity! ja tu widze podobieństwo do mamy Pomachał ci z brzusia??
reklama
ewwe
Fanka BB :)
Nie machał w piątek tańczył, i chyba wystarczy na kilka kolejnych wizytale i tak było super, ale zobacz Wiolcia jaka jest ogromna różnica miedzy Twoim ogryzkiem a moim dzidziem a to tylko dwa ( no lub trzy hehe ) tygodnie, zreszta jest ogromna róznica między tym co widziAłam w piątek a wczoraj