reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

ewwe trzymam mocno kciuku- musi być dobrze, mnie jutro czeka wizyta, właściwie to za 24 godziny będe juz po.

reklama
ochhhh jestem taka szczęśliwa, że to krwawienie nie okazało się niczym groźnym, wręcz podobno jest lepiej bo skurcze znikneły, dzidzia ma się dobrze, od piątku urosła 6 mm, według Usg jestem w 9 tyg 2 dniu.

Jezu jestem okropna, tak sobie nabiłam tym krwawieniem głowę, że napewno coś się złego stało z dzidziem, że całą noc nie spałam, dzisiejszy dzień zaczełam od wylewania łez...W życiu się jeszcze tak strasznie nie bałam, męczę się na własne życzenie, ale tak to już jest, w końcu teraz nie odpowiada się tylko za siebie:)

Anka84200 dzięki za kciuki-bardzo się przydały - w rewanżu ja jutro trzymam kciuki za Was:)

dzidzi1.jpg

Pozdrowienia dla cioć i wujków:)

o matuuuulu jaka słooodka kruszynka:-p no przesłodka:-D cieszę się razem z Tobą, bomba;-)teraz tylko pozytywne myśli i ciesz się tą piękną kruszynką!!!!:tak:

witam wrocilam od rodzicow :-)
ewee supre maluszek :-) nie moge uwierzyc ze wyglada juz jak ludziek :-)

szawru tak to jest badanie na przeziernosc karkowa ale nie tylko, sprawdza tez sie inne narzady i u mnie lekarz jak pacjentka chce to nagrywa cale to usg-wiec wedlug mnie na zyczenie moze lekarz nagrac bo nie trwa ono tak krotko jak zwykle sprawdzenie tetna i wymiarow maluszka tylko jest juz bardziej szczegolowe

wiolcia na tym badania badaja glowie przeziernosc karkowa jak jest powyzej normy to kieruja na amiopunkcje i dopiero po tym badaniu dowiesz sie na 99% czy nie ma wad genetycznych ale na wyniki z amiopunkcji czeka sie czasem ponad miesiac a samo badanie czasem konczy sie poronieniem.. ja ide na usg genetyczne bo mam go za darmo, i mam wskazania ale na amiopunkcje nigdy sie nie zgodze bo nie wyobrazam sobie zebym mogla stracic kruszynke, a jesli mialaby byc chora (tfu tfu) to i tak nie usune-dam szanse zyc ochrzcic itd.... ale to moje poglady na ta sprawe i kazda z was niech robi jak uwaza ;-)

Dziekuję dziewczynki w imieniu dzidzi i swoim za Wasze miłe słowa.Czekam teraz na dobre wieści od Was i na zdjęcia Waszych dzieciaczków. Kurcze, ciąża jest jednak niesamowita:):)

reklama
Nie machał:) w piątek tańczył, i chyba wystarczy na kilka kolejnych wizyt:)ale i tak było super, ale zobacz Wiolcia jaka jest ogromna różnica miedzy Twoim ogryzkiem a moim dzidziem a to tylko dwa ( no lub trzy hehe ) tygodnie, zreszta jest ogromna róznica między tym co widziAłam w piątek a wczoraj:)

Do góry