olcia muszę się pilnować, ponieważ waga 63 kg przed ciążą była trochę za duża także ja startowałam już z oponką na brzuchu, a poza tym, to muszę się pilnować, ponieważ mam już sporo rozstępów na nogach, biuście i pupie (mimo, że u mnie nikt w rodzinie nie miał i nie ma ) co oznacza że na brzuchu dostanę, a wolę mniej niż więcej już dosyć te rozstępy zatruły mi życia, także teraz wolę się kontrolować
reklama
olcia muszę się pilnować, ponieważ waga 63 kg przed ciążą była trochę za duża także ja startowałam już z oponką na brzuchu, a poza tym, to muszę się pilnować, ponieważ mam już sporo rozstępów na nogach, biuście i pupie (mimo, że u mnie nikt w rodzinie nie miał i nie ma ) co oznacza że na brzuchu dostanę, a wolę mniej niż więcej już dosyć te rozstępy zatruły mi życia, także teraz wolę się kontrolować
E, niekoniecznie dostaniesz też na brzuchu Ja mam pokiereszowane pośladki i uda, a brzuch czyściutki I mam nadzieję, że tak zostanie Inna rzecz, że powolutku i stopniowo mi rośnie, więc może skóra daje radę się przystosować...
sarka
trójkowa mama
ewa mam nadzieję, że to się sprawdzi, aczkolwiek wiele dziewczyn mówiło, że przez calą ciążę nie miały rozstępów a wyszły na parę dni przed porodem
no dokładnieQ ja sama jestem tego przykładem://// dosłownie w ostatnim tygoniu na samym dole, skóra nie wytrzymała buu:/
aga_2605
Zaangażowana w BB
A ja mam mnóstwo rozstępów, na udach, piersiach, pośladkach i od niedawna też na brzuchu;( będąc tydzień temu u lekarza zostałam poinformowana że po 30 tyg, dostanę skierowanie do szpitala na kilka dni, by sprawdzić czy w związku z moim nadciśnieniem nie grozi mi rzucawka i czy nie mam stanu przedrzucawkowego... Troszkę mnie to przeraziło ale może lepiej sprawdzić wszystko i mieć pewność że jest w porządku. A tak w ogóle to co ile teraz chodzicie do lekarza? Bo ja mam chodzić już co 2 tyg...
A ja mam mnóstwo rozstępów, na udach, piersiach, pośladkach i od niedawna też na brzuchu;( będąc tydzień temu u lekarza zostałam poinformowana że po 30 tyg, dostanę skierowanie do szpitala na kilka dni, by sprawdzić czy w związku z moim nadciśnieniem nie grozi mi rzucawka i czy nie mam stanu przedrzucawkowego... Troszkę mnie to przeraziło ale może lepiej sprawdzić wszystko i mieć pewność że jest w porządku. A tak w ogóle to co ile teraz chodzicie do lekarza? Bo ja mam chodzić już co 2 tyg...
Pewnie, że lepiej sprawdzić i się uspokoić, niż martwić na zapas Nie wiem, na czym to polega, ale jak się tak sprawdza, to zazwyczaj wychodzi wszystko w porządku
Ja chodzę do lekarza jeszcze co 4 tygodnie, bo wszystko jest ok. Następną wizytę mam w 31 tc i wtedy zobaczymy. Bo gdyby dalej utrzymała się tendencja 4-tygodniowa, to mogę się już wiele razy z moją panią doktor nie zobaczyć Ale z tego, co wiem, to po 28 albo 30 tc każą już przychodzić co 2 tygodnie, a w ostatnim miesiącu czasem nawet co tydzień. Choć to pewnie bardzo indywidualna sprawa.
madziara158
Grudzień 2010
ewa mam nadzieję, że to się sprawdzi, aczkolwiek wiele dziewczyn mówiło, że przez calą ciążę nie miały rozstępów a wyszły na parę dni przed porodem
Potrafią się zrobić momentalnie. Ja mam tendencje do rozstępów, dlatego od początku się masuję i smaruje 3 razy dziennie i jakieś 2 tygodnie temu pojawiły się... Nawet nie wiem kiedy! Całe szczęście są malutkie...
(: Anka :)
Fanka BB :)
Trzymam kciuki by jednak nic ci nie grozilo. Ja chodzilam dotychczas co 4 tyg. Od wczorajszej wizyty co 3 tyg. bedzie... A poniewaz moja gin. duzo sobie liczy za wizyty - to dla mnie odpowiednia czestotliwosc
reklama
kasiarem1
Fanka BB :)
dziewczynki byłam dzis na glukozie 75g pierwszy raz w zyciu miałam to aplikowane i myślałam że umieram
w samku moze być mega słodka ale dostałam po tym jakiegoś wstrzasu chyba zaczeło mnie nudzić zrobiło mi sie strasznie gorąco i duszno mala w brzuchu tez zaczela fikać i sie wkreciłam że mam cukrzyce :-( powiedzie ze tez tak miałyście bo wyniki jutro beda
w samku moze być mega słodka ale dostałam po tym jakiegoś wstrzasu chyba zaczeło mnie nudzić zrobiło mi sie strasznie gorąco i duszno mala w brzuchu tez zaczela fikać i sie wkreciłam że mam cukrzyce :-( powiedzie ze tez tak miałyście bo wyniki jutro beda