reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

ja juz sie tez doczekac nie moge ile moj bedzie wazyl :) 2.09 mial 774g licze ze ponad kg za dwa tygodnie bedzie mial spokojnie :)

cristalrose ow ale super!!!! :Dponad1600 szczescia :)

reklama
Najlepsze, że jak mężowi powiedziałam ile Mały waży, to stwierdził: "tak mało?? myślałem, że ze 2,5 kg" . Eh, faceci .... ;-)

moja siostrzyczka jak sie urodzila ale marta niestety w 32 tygodniu ciazy to wazyla 2700 dacie wiare?? jak mi mama to powiedziala to od razu si ewypytalam co jadla i sama zaczelam jesc zupy mleczne na sniadnie jajaka ale soku z burakow sobie robic nie bede :)

Kawał;-) i przyznam, że czuję ten ciężar - nie wiem jak to będzie dalej...
W związku z tym termin mi się przesunął i aktualnie mam na 18.11. A myślałam że strzelec będzie...;-)

Cristalrose:D ale masz fajny tobołek do dźwigania:D ...żeby CI tylko terminu na październik nie przesunęli:D
no i w końcu witaj na zwolnieniu:D zamykaj szybciutko co masz do zamknięcia w pracy i weź się babo za odpoczywanie:)

cristalrose ale klocuszek hhehe:))) ale to może teraz miał mega tempo wzrostu, pod koniec może troszkę przystopuje;)
gratuluję!!!

To moja kruszynka miała teraz niespełna 700 gr..ale gin sam twierdzi że wielka nie bedzie:)

Ja juz byłam na pobraniu na te Aspaty Alaty, bilirubiny, jutro wynik:/
przekręcę się chyba jak bedzie cos nie tak....
A ten cukier po obciążeniu macie strasznie nizutki!!! w szoku jestem, ja miałam 126 po godzinie (50g) i to ponoć ok no bo miesci się w normie ale te wasze to ekstra niziutkie

reklama
ta glukoza to jak cukier puder albo rozpuszczony likier z pączka:p a ja się was naczytałam i panikowałam, że nie dam rady:p ale może to kwestia tego czy ktoś lubi słodycze czy nie:p teraz czekam na wyniki:/ a z tym mi już gorzej ;-)

Do góry