reklama
Salomii
Fanka BB :)
) macie superowe fotki dzieciaczkow, wszystkie sa takie duze i fajnie ze znacie plec ja ciagle zyje w przekonaniu ze mojej Arlence moze wyskoczyc siusiak bo niby na usg wyraznie zaznaczone jest buleczkowo ale lekarz powiedzial ze u dziewuszek ciezko jest stwierdzic na 100 procent jesli nie sa zbyt rozkraczone ) heh przekonam sie w pazdzierniku bo wtedy mam usg
Trzymam kciuki za wszystkie wizytki ktore niebawem nastapia
Trzymam kciuki za wszystkie wizytki ktore niebawem nastapia
No to ja też już po nadprogramowej wizycie u lekarza. Z Małym wszystko ok, serduszko bije, aparatu do USG jak nie lubił, tak nie lubi - skopał go dziś porządnie.
A co do moich bólów, to wiem na pewno, że to nie spojenie łonowe - z kośćmi wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta - sprawdzona też USG dopochwowym, więc na pewno jest ok. Okazuje się, że ten ból to skurcze... Brzuch mi przy nim twardnieje, więc na pewno coś się dzieje w macicy.
Póki co mam jeść magnez. Leżeć. I zrobić posiew moczu i z pochwy, bo mogą to być skurcze z powodu jakiejś infekcji. Czyli kicha jednym słowem... Robię sobie tydzień leżenia plackiem. I zobaczymy. Mam nadzieję, że ból przejdzie...
A co do moich bólów, to wiem na pewno, że to nie spojenie łonowe - z kośćmi wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta - sprawdzona też USG dopochwowym, więc na pewno jest ok. Okazuje się, że ten ból to skurcze... Brzuch mi przy nim twardnieje, więc na pewno coś się dzieje w macicy.
Póki co mam jeść magnez. Leżeć. I zrobić posiew moczu i z pochwy, bo mogą to być skurcze z powodu jakiejś infekcji. Czyli kicha jednym słowem... Robię sobie tydzień leżenia plackiem. I zobaczymy. Mam nadzieję, że ból przejdzie...
(: Anka :)
Fanka BB :)
ewa dobrze ze juz wiesz wszystko i z maluda ok. - leń sie i oby bylo dobrze wszystko pozniej :-)
H
hałabała
Gość
gratuluje udanych wizyt!
reklama