reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

e tam biedny :p nie bedzie mi chlopak paznokci i oczu na czarno malowal przeciez :) ja mam dopiero 21 lat i mi subkultury nie sa obce ale nie chce zeby moje dzieco wygladalo dziwnie :) ja wygladam nirmalnie i postaram sie go tak wychowac by tez wygladal jak czlowiek ;) jeszcze brakuje zeby mi tusz lakier i kredki do oczu podbieral hyhyhy :p
nie no jak dla mnie to kazdy czlowiek powinien odrozniac czy ktos kto idzie przed nim to on czy ona a nie zeby nie wiedzial co to idzie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
melduje się po wizycie i oznajmiam, że nareszcie poznałam płeć - będziemy mieli synusia!! :) pierwsze co rzuciło się w oczy na usg to jego klejnoty :D
maluszek miewa się doskonale, wszystkie pomiary w normie, waży 598g i tętno 139 :D całej reszty wypisywać nie będę :)
zawiodłam się tylko na nim troszkę bo nie chciał się poruszać i buźkę zasłaniał ale jakoś chociaż trochę udało się uchwycić na focie i mam nagranie 20 minut. super! :):)))))
I w tym wątku gratuluję syneczka! A patrząc na wagę to już kawal chłocpa :D Choinka i tętno niskie... może coś w tym niskim tętnie i płci jest?:))
Te grudniowe dzieciaki to tacy indywidualiści :) Moje Małe na USG też zakryło twarz i przez pół godziny nie dało się przekonać, żeby trochę się odsłoniło ;) Zdrowe są i silne i pewnie denerwuje je takie ciągłe badanie :) Gratuluję Synka, Gosiu :)
Coś w tym jest bo mój Ogryzek też się ciągle zasłaniał i w sumie zobaczyliśmy tylko nosek i usteczka bo resztę zasłaniały rączki. ale i tak - widok bezcenny :)

Wow super :-D Gratuluje synusia :-) Ja mam dopiero wizyte na 19:00 ^^ obym miala rownie pomyslne wiesci :-)

Oczywiście że będą równie dobre!!:) A ja tu dziś będę czatować przy kompie żeby jak najszybciej się dowiedzieć jak poszła wizyta. jest już 18.10 więc zaczynam zaciskać kciuki :) Tylko się odezwij jak najszybciej!!

Oczywiście że będą równie dobre!!:) A ja tu dziś będę czatować przy kompie żeby jak najszybciej się dowiedzieć jak poszła wizyta. jest już 18.10 więc zaczynam zaciskać kciuki :) Tylko się odezwij jak najszybciej!!

Dzieki - pewnie po wizycie pojedziemy na chwile do tesciow wiec moge zniknac - ale obiecuje jeszcze cos nie cos napisac wieczorem :-)

Hej :-)

Jednak szybciej wrocilam z wizyty niz myslalam wiec od razu pisze ;-) Zle sie czuje ogolnie i brzuch mnie na dole zaczal bolec, wiec juz do tesciow sie pchac nie bede... dostalam zalecenie kilka dni brac nospe. Tak by sie wszystko porozluznialo.
Moze mi ten kark (o ktorym pisalam na glownym) przejdzie przy okazji....

Co do wizyty: Dzidzia polozona glowa w dol ma sie dobrze <: Waga prawie 500 g. serce bije i wszystko ok :-) Ladnie sie ruszała. Lekarka po naszych namowach powiedziala, ze przypuszcza, ze jest to dziewczynka - ale mamy ciuszkow nie kupowac bo jeszcze potwierdzic chce pozniej ;-) (No niestety ciuszkow pewnie do pazdziernika duzo nie kupie...). Choc to juz drugi lekarz tak przypuszcza - wiec moze cos w tym jest :-D

Hehe wszyscy byli nastawieni na chlopca, jest tez fajne imie dla chlopca wybrane i cala rodzina sie do niego przyzwyczaila - a tu dziewczynka :-) Nic - trzeba podjac znow walki o imie dla dziewczynki ^^ Ale z wiekszymi zakupami ciuchowymi poczekam pewnie do pazdziernika ;-)

A tak w ogole zla jestem bo dostalam wykresik z wymiarami i okazalo sie ze nie mam w domu. W czasie wizyty duzo papierkow lezalo na stole z wynikami badan itd. i zapodzialo sie :/ A chcialam sobie porownac...no ale nie bede plakac nad tym bo najwazniejsze ze na wizycie bylo ok ;-)

reklama
Do góry