reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Widzę tu same zadowolone po wizytach mamy :-) GRATULACJE!

Myangel - piękny twój Adaś i doskonałe fotki;-)
Ewwe - oczęta twojego skarba to po mamusi - widać od razu;-)
Wiolcia - ty jak wracasz z wizyty, to zaraz wiadomo, że będzie szok - prawie 900g, no nieźle :-D Ja tam nie wiem która pierwsza się rozpakuje - byle każda w terminie!!!!
Missiiss - nie stresuj się - wszystko jest ok i tak będzie dalej - w zasadzie już jesteś w 24 tc. więc trzymam kciuki by twój Marcelek rósł sobie spokojnie do 40 tyg. :-)

reklama
wiolcia super wieści!!!
Kawał syneczka nosisz pod serduchem!

myangel CUDNE FOTKI! Gratuluję!

Co do porodu to ja chciałabym urodzić w grudniu. Listopada nie lubię, ale Oliwka sama zadecyduje:D Może ona lubi listopad...
Matiego urodziłam dwa tygodnie przed, ale w rodzinie panuje raczej tendencja przenoszenia...zobaczymy. Ja mam wizytę w środę. JUHUUUUUU!!!

melduje się po wizycie i oznajmiam, że nareszcie poznałam płeć - będziemy mieli synusia!! :) pierwsze co rzuciło się w oczy na usg to jego klejnoty :D
maluszek miewa się doskonale, wszystkie pomiary w normie, waży 598g i tętno 139 :D całej reszty wypisywać nie będę :)
zawiodłam się tylko na nim troszkę bo nie chciał się poruszać i buźkę zasłaniał ale jakoś chociaż trochę udało się uchwycić na focie i mam nagranie 20 minut. super! :):)))))

Te grudniowe dzieciaki to tacy indywidualiści :) Moje Małe na USG też zakryło twarz i przez pół godziny nie dało się przekonać, żeby trochę się odsłoniło ;) Zdrowe są i silne i pewnie denerwuje je takie ciągłe badanie :) Gratuluję Synka, Gosiu :)

gosia super :) no to teraz imie trzeba ywmyslec ;) i pieknie wazy twoj maluszek :) super ze wizyta udana gratulacje !!!

moj maz dzisiaj jak zobaczyl w plebani jak gimnazjalostki chodza wymalowane i ubrane stwierdzil boze swiety jak fajnie ze my bedziemy mieli syna!!! :D haha pierwszy raz sie ucieszyl i znalazl dobra strone posiadania synka :p

moj maz dzisiaj jak zobaczyl w plebani jak gimnazjalostki chodza wymalowane i ubrane stwierdzil boze swiety jak fajnie ze my bedziemy mieli syna!!! :D haha pierwszy raz sie ucieszyl i znalazl dobra strone posiadania synka :p

:) Jakby zobaczył, co robią gimnazjaliści pod moim blokiem, to mógłby zwątpić ;) Ja się tylko pocieszam, że czasy się tak od mojego dzieciństwa zmieniły, że może zanim nasze Maluchy dorosną znowu przyjdzie jakaś zmiana - miejmy nadzieję, że na lepsze ;) Choć jak czytam ustawy niby-mądrych ludzi o tym, że nie można ograniczać potrzeb seksualnych swojego dziecka, a stawianie wymagań i stosowanie kar to ograniczanie jego wolności, to wątpię w te dobre zmiany coraz bardziej...
Ale to nie wątek pesymistyczny, więc już kończę te smutne wywody :) Jak człowieka boli, to wszystko widzi w złych kolorach ;)

reklama
Do góry