reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

myangel super ze wizyta udana :) dl szyjki masz taka jak ja :) ;)

co do sondy ktora pierwsza urodzi to ja obstawiam siebie daje sobie glowe uciac ... mam nadzieje ze to bedzie listopad a nie wczesniej bbrrr
;)

reklama
myangel cieszę się z udanej wizyty!!!!:-) Adaś przepiękny!!!:tak:

JA moge się pisać na ostatnia co urodzi:-D...coś na styczeń mi sie zdaje, Wiktora też wg OM przenosiłam 6 dni to i tu całkiem to prawdopodobne, pamiętam jak byłam lipcówka z końca i zostałam sierpniówką, sama została pod koniec:-Dteraz się śmieje ale wtedy niezłego wkur...a miałam:dry::-D

Ktoś pytał kiedy najlepiej robić USG 3D - mi ostatnio gin mówił że ok 28-30 tyg, że wtedy widać jak z obrazeczka piekną bużke z pulchniutkimi polisiami, :-D my teraz ostatnio robilismy i tez było ślicznie nie powiem ale potem ponoć lepiej:tak:

Ostatnia edycja:
No ja też właśnie tak słyszałam że ok. 30 tyg lepiej. Sama już nie wiem... Może faktycznie na razie zrobię sobie normalne i się wstrzymam. Jakaś taka w ciąży niezdecydowana jestem :baffled:

Odnośnie terminów to pewnie jeszcze wiele się może pozmieniać. Ja też jestem ciekawa czy się załapię na listopad, ale wcześniejszą ciążę tydz przenosiłam więc raczej będę grudniówką :happy:

myangel cieszę się z udanej wizyty!!!!:-) Adaś przepiękny!!!:tak:

JA moge się pisać na ostatnia co urodzi:-D...coś na styczeń mi sie zdaje, Wiktora też wg OM przenosiłam 6 dni to i tu całkiem to prawdopodobne, pamiętam jak byłam lipcówka z końca i zostałam sierpniówką, sama została pod koniec:-Dteraz się śmieje ale wtedy niezłego wkur...a miałam:dry::-D

To ja się dołanczam do tych co przenoszą. Z Hanią 8 dni po termine byłam i w końcu mi wywołano poród. Teraz się nie obrażę na styczeń bo dzidzia będzie najstarsza i pójdzie rok później do szkoły, co mi na rękę, bo jedno do przedszkola a drugie do szkoły wyślę jednocześnie.

reklama
Do góry