reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
Ja po wizycie. Zdjecia nie dostalam za to wykresik. Dzidzia ma 250 g. - jak to pani g okreslila - kostka masla. Przewracala sie na boczek jak patrzylismy. Maz mial fajna mine przy badaniu - chyba mocno sie wzruszyl :-) Slabo widoczna niby (usg przez brzuch mialam) wiec nie dowiedzielismy sie czy chlopiec czy dziewczynka. Ale wiem gdzie ma glowke a gdzie nozki teraz.

Ogolnie dowiedzialam sie ze polowkowego usg nie zrobi mi bo wystarczy to usg co miesiac i ona twierdzi ze z dzidzia ok :/ a polowkowe to "wymysl nfz". Wkurzylo mnie to bo w takim razie serduszka nie zamierza zbadac w ogole itp.? Wiec musze poszukac jakiegos dobrego usg polowkowego w poznaniu i sobie samemu zalatwic, bo tutaj sie nie doczekam. Oczywiscie mnie przebadala i zaplacilam standardowe 150 zl. No i tarczyca nadal zle, choc lepiej niz ostatnio - w srode mam endokrynologa to moze sie dowiem co dalej.

Ogolnie pozytywnie bo dzidzia zdrowa i pieknie sie rozwija - a to najwazniejsze :-)

Dziewczyny super wieści. No i kostka masła mnie rozśmieszyła:-D

Potrzebuję zewnętrznej mobilizacji. Naklepcie mi, żebym w końcu ruszyła się na badania. We wtorek mam wizytę i już od wczoraj zbieram się, żeby rano zwlec się z łózka i pojechać do przychodni i mi nie wychodzi. Ale jutro już muszę, więc trzymajcie kciuki, żebym jutro zwlokła się z wyrka...

36_1_29.gif
Rusz
36_1_30.gif
dupsko
36_1_28.gif
na badania!
Wystarczająca motywacja?
36_1_21.gif

reklama
Do góry