reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
ciesze sie z dobrych wiadomości:-) gratuluje chłopaczków!!!! cudownie jest mieć Synka;-)
Winka bedzie dobrze, uważaj na tą szyjkę, a ta luteinę to w końcu na co masz???

Dzięki dziewczyny.

sarka luteinę mam na podtrzymanie. Od 5 tc. na niej jestem. Z czasem miałam zmniejszoną dawkę, a teraz lekarz znów mi zwiększył.

lekarz mi mówił że jedną z właściwości luteiny jest to że działą ona na szyjkę domykając ją i nie pamiętam, czy ją wydłuża czy dba o to by się nie skróciła, ale w każdym razie coś w tym stylu:) Także dobrze Winka że masz zwiększoną dawkę.

Myangel, super wieści! oby jak najwięcej tak miłych dni przed Tobą:) z całego serducha życzę

Natka gratuluję syncia i udanej wizyty:)

ewwe szyjki juz sie nie da wydluzyc jak sie skrocila tak samo jak sie otworzyniestety juz nie da sie zamknac. a szkoda no chyba ze szwem czy tym krazkiem sie zamknie.

no to w takim razie trzyma szyjke zamknieta i dba o to by się nie skracała...ale wiadomo nie jest to złoty środek:)

w czwartek bylam na usg polowkowym.
plec - chlopak:)
wszystko jest ok, mam 16 roznych zdjec, ale zadne niezeskanowane jeszcze.
dzidzia ma sie bardzo dobrze i jest duuza - wychodzi ponad 97 percentyl, tak wiec ja zaczynam sie i obawiac porodu, ale tez pocieszac, ze to pewnie siatki francuskie i przez mniejsze dzieci, moj Okruszek wydaje sie wiekszy:)

gratuluje udanych wizyt. ja na moją niestety jeszcze muszę poczekać. dzisiaj lecę do endokrynologa i mam nadzieję, że tylko dobre wiadomości przywiozę :-D

reklama
Do góry