nikusiaa85
Fanka BB :)
juz nie moge doczekac z jutrzejszym wizyte z usg na 14:30 ciekawe co lekarz powie o plci, narazie sie nie przechwale go chce upewnic ale juz wiadomo kto siedzi u mamusi w brzuszku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eve19 znam kilka kobiet które na wieść o ciąży od razu rzucily palenie, i nie zapaliły od tego momentu ani jednego papierosa choc wczesniej palily sporo, i nic się im z tego powodu nie stalo ( ani dziecku), żadnych powikłań odwykowych itp....z moim malentwem wszystko oki tylko teraz jestesmy bardziej podatni na zachciewajki bo palenie zucam zupelnie i po woli stopniowo zamierzam to zrobic zeby nic od razu nie powiedziec stoop a pozniej po lekarzach lazic
odebrałam powtórzone badanie na tolerancje glukozy - tym razem 75g
na czczo 90; po 1h 160, po 2h 132
wczorajsza dieta na niewiele się zdała :/
jutro mam sie zgłosić do mojej gin, ciekawe co wymyśli