reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

Gratuluję paola25!!!
Grono naszych chłopców się powiększa i coraz bardziej dominuje nad dziewczynkami, a byłam pewna że wyjdzie w miarę równo, ale wiadomo że nie wszystkie mają konta na bb więc nie wiadomo jaka jest naprawdę proporcja ;)

reklama
znam kilka kobiet które na wieść o ciąży od razu rzucily palenie, i nie zapaliły od tego momentu ani jednego papierosa choc wczesniej palily sporo, i nic się im z tego powodu nie stalo ( ani dziecku), żadnych powikłań odwykowych itp....
moim zdaniem jest to zwykła wymówka, że trzeba rzucać stopniowo!

Popieram. Ja sama tak rzuciłam palenie po 12 latach i nic mi się nie stało. Nie roztyłam się, skóra mi się nie pogorszyła, itd.. Jedyne co, że nie rzuciłam z powodu ciąży, a ot tak i to było już 3 lata temu.

Paola gratuluję synka :)

Eve ja też trzymam kciuki za rzucenie papierosów. Wiadomo, że nie jest łatwo porzucić nałogi ale czego się nie robi dla dobra dziecka i swojego :)

Edytka84 ja również popieram, to jeszcze nie taki straszny nałóg i również wiem coś o tym.
Jak zrobiłam tylko testy to od razu rzuciłam to świństwo, bo nie mogłam sobie wyobrazić , że moje malenstwo może mieć środowisko jak w komorze gazowej. Ja postanowiłam, że takie małe gówienko nie może rządzić moim życiem, i tyle, koniec kropka.

eve żeby Ci było łatwiej poczytaj sobie troszkę o tym jakie są zagrożenia dla mlucha jak mamusia pali. Uwierz mi od razu Ci się odechce.

reklama
No własnie grono chłopięce bardzo sie powiekszyło.Nie wiem jak to ma odniesienie do ogółu urodzonych w tym roku ale ogolnie wśród znajomych i rodziny rodzą sie sami chłopcy.Na serio nie ma zadnej dziewczynki.

Ps. Co do palenia mój chłopak (obecnie mąż) rzucił z dnia na dzień palenie jak widział ze mi to nie odpowiada.Wiec dla chcacego nic trudnego jak mówia.A sam stwierdził ze lepiej się czuje po rzuceniu.

Ostatnia edycja:
Do góry