reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anisen: jak u ciebie?dawaj znać co z małym!
Magsus
: kurcze nieciekawie, ale mam nadzieję, ze wam się uda znaleźć jakieś rozwiązanie, a ty spokojnie dotrwasz do terminu.
Salli
: buziak dla ciebie dobra duszyczko!

A u nas po USG wszystko bardzo dobrze. Zdrowiutki jak rybka, nadal chłopak i do tego wcale nie za wielki - 1700g, więc trzyma się swojego centyla od początku - z pomiarów idealnie wychodzi 31tc praktycznie przy każdym pomiarze.. i przewidywana waga przy porodzie wciąż pozostaje ta sama: 3400- 3500 kg - uff:) Ponieważ miejsca ma wciąż wiele to jak tydzień temu był głową w dół, tak teraz już z powrotem jest miednicowo, ale wód dużo i miejsca też więc się kręci wkółko... na razie się nie martwię, ale jeszcze 3 tygodnie i będziemy dyskutować jak ma się odwrócić, bo ja na CC się nie piszę - ma być SN i koniec kropka :-D

reklama
Salli- jeszcze je Cię muszę pochwalić!!! Serio mało takich ludzi na świecie. Masz ode mnie wielkie buziole :)

Magsus cieszę się, ze jakoś się udaje powoli wszystko ogarnąć. R zabronił Ci gotować i sprzątać i pomoże Ci choć ciut, i dobrze,
ze potrząsnął Twoją mamą.

Agagsm super, że wszystko z synkiem ok :-)

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
Anisen jak tam ?

Magsus mam nadzieje ze jakos to ogarniecie a ty jednak jak najwiecej bedziesz mogla polezec

Sali jeszcze raz buziole, mam nadzieje ze z okna juz wyszlas i nie zmarzlas za bardzo:)

Agagsm gratulacje udanej wizyty. a synus ma czas na dwrocenie sie podobno do 34 tygodnia tak mowila mi moja gina, wiec spokojnie

u mnie dziewczyny koszmarna noc, Oliwka 2 razy wymiotowala, na szczescie udawalao sie nam dolecied do ubikacji i tylko podloge trzebabylo myc a nie posciel smieniac , ktora zreszta dopiero przedwczoraj przebieralam, 3 razy wstawanie na kupke ktorej nie zrobila, raz na siku, 3 czytania wierszykow po pol godziny i tak minela nam noc. teraz nie wiem jak sie nazywam a przez te zrywy do ubikacji to teraz cala dolna czesc podbrzusz mnie boli bo taka nadwyrezona, na szczescie Antek szaleje weic musi byc u niego dobrze. dzisiaj dostaje łyżeczka wodę i herbatkę do picia i sucharki a babcia gotuje jej świeżutki rosolek na obiad. mam nadzieje ze to tylko takie przejsciowe klopoty z zoladkiem a nic powaznego

Anisen odezwij się proszę!!!

Ostatnia edycja:
Banka, Agagsm - super wieści!

Magsus - nic mądrzejszego nie wymyślę niż dziołchy....mus jest, zebyś się położyła! przecież nie chcesz rodzić już! i szlag mnie trafia, że nie ma nikogo, kto mógłby pomóc! przecież Ty nie chcesz iść do kosmetyczki na Boga!

Sali - a mogę i ja jeszcze Cię dowartościować?:) buziol dla cię!

Dona - oj to biedna mała...niech szybko zdrowieje! ja Kajtulę zostawiłam dziś w domu ze mną...bo też taki podziębiony wczoraj przyszedł...

Akuk - dziś tylko Ty wizytujesz? kciuki trzymam!

Anisen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Salii nawet przez chwile nie przyszło mi do głowy ze chciałas zwrócić na siebie uwagę lub sie dowartosciowac !!!! Jeszcze raz Ci dziekuje :* od wczoraj brzuch miękki :)) skurczu nie miałam w nocy co do tej pory miałam ze 3 lub 4 wiec jestem dobrej myśli :)

fifka właśnie o Tobie pomyślałam jak mi lekarz skierowanie dawał wiem ze moze nie powinnam myśleć takimi kategoriami bo zdrowie i życie dziecka najważniejsze ale Julia niczemu winna nie moze cierpieć a ja miałam odrazu Ciebie przed oczami ze z rozwarciem jesteś w domku i dzięki Bogu synuś narazie grzecznie siedzi i nadzieja ze u mnie będzie to samo :)

agasgam gratuluje zdrowiutkiego synusia super ze wszystko wporzadku i tak trzymać !!!!!

Anisen czekamy !!!!

Dona biedna corcia oby szybko jej przeszło ??? Moja juz lepiej pierwsza noc w miarę spokojnie uszka nie bolą najwazniejsze !!!!

akuku kciuki za wizytę &&&&&&&

inomama leże ale w domku naprawde od wczoraj prawie nic nie robię matka dzis przyszła śniadanie dla Julii przyniosła bo ja mam kuchnie na dole ugotowala zupę teraz babcia wzięła moje dziecko do siebie . Robert sprząta i niedługo jedzie na zakupy :) plakalismy razem w nocy jak wrócił ze mamy takie rodziny ale stwierdziliśmy ze damy radę dla naszych dzieci !!!!!!!

Ostatnia edycja:
anisen - mam nadzieję że ok
magnus - super, najważniejsze że już się stresować nie musisz :)

a ja jestem mega szczęśliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!
przez ostatnie dni wchodziłam na wyniki i dzisiaj się pojawiły (miały być do 18 dni roboczych, a są już po 9)
hurrrraaaa nie mam wirusa!!!!! cytologię muszę powtórzyć bo III nie jest dobrze, ale się cieszę, bo już miałam czarne wizje :)

Salli kochana jestes , buziak ****

Magsus dobrze, ze sie uspokoilo, dacie rady, tylko odpoczywaj .

Agaggsm dobrze , ze wizyta wyszla ok. Jeszcze malenswto sie odwroci jestem pewna.

DOna zdroweczka dla małej, mnie te ciagle choroby wykanczaja, uroki szkoly, przedszkola, najgorsze jest to , ze kazdy kto ma drugie to mowi , ze te starsze wlasnie przynosza te wirusy i maluchy to od nich łapia.
Moj Dawid tez dziisaj w domu, przezibienie nie ustepuje.

Kaczuszka jakiego wirusa, chodzi Ci o paciorkowca? A ja tez mialam teraz cytologie robiona, za tydzien sie dowiem jakie wyniki jak bede miala wizyte.

Anisen, juz sie zaczynam martwic, napisz prosze co u Was.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach .

reklama
Dziewczyny gratuluję wizyt i wyników, za następne kciuki trzymam :-) Nasze dzidzie już coraz cięższe są :-D

Anisen?????????????????????????

Do góry