reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

tak jeszcze kazal przytrzyamac :OO wiadmo ze ten moj tluszczyk nigdzie nei wyparowal podczas ciazy i jak leze pol zgieta to jest on na tym brzuszku czy chcem czy nei jak stoje czy lezee na plasko to mam twardy brzuszek

reklama
ona juz stara wiesz ;) ae chuda jak szczypior ;) napewno nie chcaila urazic mnie tylko ci neiktorzy lekarze juz tacy sa, stado pacjetek i nie bardzo sie pilnuja ale co sie bd oszukiwac no mam tluszczyk no ona ogolnie jest spoko nie obraze sie na nai ;))niektore baby nie mysla ;))

Blue, no ja dokładnie usłyszałam "ma pani za dużo tego" i złapał mnie za fałdkę na brzuchu. :-D Poległam.

Ale ogólnie lekarz mnie rozśmieszał na badaniu. Bo włączył na chwilę 4D. I akurat dzidzia się uśmiechneła (jak uda mi się zrobić zdjęcie z filmiku to Wam pokażę bo to jest aż niemożliwe). Zachwyciliśmy się i mówimy, że och, ach, super. A doktorek na to "trochę jak alien wygląda. Hmm, to ja to wyłączę, żeby się Pani nie przestraszyła, bo na pewno jest ładniejsze niż to" Nie mogłam powstrzymać śmiechu :D

Salli hahahaha :-)
Moja wczoraj nam "nunu" pokazywała, języczek, a później drapała się po główce i usnęła:-) widok niesamowity był:-) coś pięknego :-)

Dziewczyny-gratulacje wizyt. Ja myślę, że teraz to już same laseczki będą się ujawniać. Na tym etapie ciąży chłopcy już pewnie są wyłapani.
Akuku-dalej trzymam kciuki (za dziewczynkę), czekałam z niecierpliwością na wieści od Ciebie. Może będziesz miała miłą niespodziankę przy porodzie?
Ja również na USG 3d/4d się wybieram, ale trochę później, żeby łądną pamiątkę mieć.

Kochane trzymam kciuki za wizty!!! :-D

Kurcze czy ja miałam kogoś jeszcze dopisać? Kochane sprawdźcie czy nikogo nie pominełam!!!

Blue nie ma czego zazdrościć... ja z natury jestem szczupła ale kurcze podczas ciąży to masakra... mąż narzeka ze już w ogóle same kości ze skórą :no: i zobaczysz ze nadrobie to z nawiązką jak zacznę karmić... na mnie laktacja tak działa...

Sali hehehe to moja gin mówiła że mały wygląda jak mały upiorek lub duszek :-D

Hej .
My po połówkowym. Maluszek rośnie, zdrowiutki, rączki, nóżki, brzuszek wszystko super :) Chłop, to już sie nie zmieni ma już 363 g i termin teraz jest na 9 styczeń :)
Łożysko na przedniej ścianie wiec co do ruchów to podobno super ze tak mocno czuję. Dostałam płytke ale jeszcze nie miałam czasu sie z tym zaznajomić bo wróciliśmy wczoraj o 23. 30 :( J odwoził dziadków na pociąg a potem my mamy jeszcze 87 km do przejechania.
Zaraz poczytam jak Wasze wizyty.
Kciuki za dzisiejsz

reklama
Do góry