Cudny [emoji7] no juz raczej wątpliwości nie ma, że to chlopiec[emoji3]Mój bąbelek .chłopak ? ,Hehehe
Chyba się ten wyrostek już nie wchłonie co nie hahaha B-)
reklama
Mój bąbelek .chłopak ? ,Hehehe
Hahaha raczej nie [emoji6]
I GRATULUJE!!
O to samo pytałam technika od usg i powiedziała tak:
Noo raczej nie chciałabyś dziewczynki z taaakiiimmmm czymś [emoji23]”
Na to mój mąż aż pękał z dumy [emoji23]
Jeszcze raz gratuluje! [emoji170]
Ja mam Zuzie i Antosia, piękne imiona. Zosia, Basia bardzo mi się podobają. Ignaś dla chłopca.
Lena też ślicznie, ale chyba moja koleżanka ma tak nazwać córkę, rodzi miesiąc wcześniej.
Też mi chodzi Ignaś po głowie[emoji5] nawet nie jakoś popularne imię, wiec tez fajnie [emoji16]
Mój bąbelek .chłopak ? ,Hehehe
Haha [emoji23] takie coś to już chyba nie wyrostek [emoji16][emoji1][emoji2] chłop jak dąb [emoji8]
No powiedział 60% ale bardziej stawia na dziewczynkę swoim przeczuciem. No 5 lipca mam usg połówkowe to już na 100% mi powiedzą mam nadzieję. Ale znowu tyle czekać a takie fajne rzeczy są dla maluszków :-)Hej hdzies upartw te dzieciaki nasze, jak nie tylkiem sie odwracaja to u mnie noga zaslonilo przy 60 % to ja bym z tym rozowym jeszcze poczekala
azamamew
Fanka BB :)
Ja bym poczekała z różem. Mnie na ostatnim usg lekarka (skończony 17tc) powiedziała, że na 99% dziewczynka, w poniedziałek mam połówkowe i tak się stresuje, że okaże się chłopak, a ja pokupywałam już ciuszki. Oglądałyśmy razem usg, ona nawet w pewnej chwili mówi,że tu chyba widzi wargi sromowe a ja na to a czy to nie jest męski narząd. Też była odwrócona tyłem na klęczkach, no i z tyłu też nic nie wystawało, w ogóle jakoś tak długo oglądałyśmy. Poczekaj do połówkowych 60% to wydaje mi się trochę mało.
D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sasanka14
Śliczne foto ja wczoraj dostałam tylko jedno, mało uroczeZobacz załącznik 868764
A to nasz synek
Załączniki
reklama
Anuś89
Śliczne foto ja wczoraj dostałam tylko jedno, mało urocze Zobacz załącznik 868842
Dzięki on tak zawsze pięknie z profilu pozuje