reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowa mama u lekarza:)

hejka dziewczyny
18.11.byłam na usg to jest koniec mojego 36tc wyszło mi że córeczka Nikola waży już 3500 i wszytko jest w porządku. W piątek miałam wizytę u lekarz no i stwierdził że już ma rozwarcie na palec bardzo się ucieszyłam bo myśle że nie będę musiała czekać do 5 grudnia czyli w tedy mam miec wywoływany poród. A prawdziwa data porodu to 13grudnia,. Dziś czekam na tel od lekarza bo ma mnie umówić na ktg i mam nadzieje że jakieś zkurcze mi wyjdą. :-D:-D:-D

reklama
Ja właśnie wróciłam z ktg i przeżyłam szok w polskiej przychodni. położna która robiła mi ktg mówi, że z tym wynikiem muszę do mojego lekarza, a ja jej na to że nie mogę bo moja ginka jest po operacji kolana i jej nie ma. A ona to proszę poczekać i załatwiła mi wizytę u ginekologa w przychodni. Przeżyłąm nieżły szok, lekarz obejrzał ktg wszystko super, a macica nic a nic się nie kurczy, tętno i ruchy ok :) i kazał przyjść w piątek na ktg i wizytę. W życiu się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy :)

Dzwonię do mamy mówię u jakiego lekarza byłam, a mama mówi, że on prowadził jej ciążę jak była ze mną i z siostrą moją w ciąży :)

I w ogóle wszyscy tacy mili, że szok. Ciągle tylko wszystkim dziękowałam :)

Ja właśnie wróciłam z ktg i przeżyłam szok w polskiej przychodni. położna która robiła mi ktg mówi, że z tym wynikiem muszę do mojego lekarza, a ja jej na to że nie mogę bo moja ginka jest po operacji kolana i jej nie ma. A ona to proszę poczekać i załatwiła mi wizytę u ginekologa w przychodni. Przeżyłąm nieżły szok, lekarz obejrzał ktg wszystko super, a macica nic a nic się nie kurczy, tętno i ruchy ok :) i kazał przyjść w piątek na ktg i wizytę. W życiu się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy :)

Dzwonię do mamy mówię u jakiego lekarza byłam, a mama mówi, że on prowadził jej ciążę jak była ze mną i z siostrą moją w ciąży :)

Oj faktycznie szok:tak::tak::tak: gdyz nasza sluzba zdrowia jest dosyc dziwna niestety:tak::tak:

Nasza służba zdrowia potrafi nas czasami mile zaskoczyć:-):-):-)
Ciszę się , że wizyta udana.

moniawycint spora dziewuszka z Twojej Nikoli

villemo własnie z tego powodu będe mieć wywoływany poród tydzień przed terminem bo ona cos za szybko tyje ostatnio w ciągu 5tyg przytyła ponad 1500

fasolkamaria to super że ci się udała wizyta!!!

reklama
Do góry