reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia USG naszych dzieciaczków

reklama
przepraszam za zla jakosc ale skaner zepsuty wiec telefonem zrobilam zeby wrzucic
moj usmiechniety synus
oraz siusiaczek i jajeczka:-D

Załączniki

• SP_A0266.jpg
    SP_A0266.jpg
    4,5 KB · Wyświetleń: 107
  • SP_A0267.jpg
    SP_A0267.jpg
    4,3 KB · Wyświetleń: 109
To ja też przedstawiam Wam mojego synka Aleksa w 30 tyg. trochę słaba jakość bo to zdjęcie zdjęcia ale co nieco widać.​

Załączniki

• SI853468.jpg
    SI853468.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 99
słodkie, ja niestety buźki nie miałam okazji jeszcze zobaczyć, bo cały czas jest ułożony głową do dołu a buzią do kregosłupa, więc mój gin musiałby mi zrobić usg przez plecy :-D;-), ale może na jutrzejszej wizycie zobaczę.

Ja już nie liczę na żadną fajną fotkę z USG bo nie planuję żadnych wskazań do prywatnego USG a na NFZ pan jak zwykle się nie wykaże więc po co się nastawiać... ostatnio nawet serduszka nie posłuchał - gdyby nie podsłuchiwanie malucha na zajęciach w szkole rodzenia to pewnie bym mu coś powiedziała a tak olałam i mam mniej stresów...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wiem czy zaglądacie na mój profil więc wkleję tutaj mojego synka z 22tc - wiem, że już stare to zdjęcie ale jakie słodkie...
picture4447.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry