reklama
osa_24
Fanka BB :)
ja tez pochwale sie wam moja niunia, a poniewaz nie wklejalam wczesniejszych zdjęć to wkleje teraz kilka z 8 tygodnia, 14, 22
didi twoja corcia ma nozke pokazna, a moja raczke tez niczego sobie ;-)
Załączniki
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Super zdjęcia :-), ja po wizycie też coś dodam.
didi
Fanka BB :)
ja tez pochwale sie wam moja niunia, a poniewaz nie wklejalam wczesniejszych zdjęć to wkleje teraz kilka z 8 tygodnia, 14, 22
hehe..dziewczyny dadza sobie rade..moja jak kopa zasadzi a Twoja jak w pape strzeli to hoho
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
dziewczynki zdjecia super ja bym swoje tez dodala, ale mezus wyniosl skaner do piwnicy, bo tylko sie na niego kurzylo
osa_24 jedno zdjecie mam bardzo podobne do twojego.. u mnie to byl chyba 13tydz o ile dobrze pamietam;-)
a mnie dzis rano jak czekalam na mezusia u niego na uczelni bylej tez dopadlo na ogladanie zdjec.. nio i wypakowalam wszystko z torebki i zaczelam sobie ogladac, a co;-)dopatrzylam sie, ze nosek to synus ma po mnie, a brodke po tatusiuhi hi jak bedzie w rzeczywistosci dowiemy sie juz niedlugo;-)
osa_24 jedno zdjecie mam bardzo podobne do twojego.. u mnie to byl chyba 13tydz o ile dobrze pamietam;-)
a mnie dzis rano jak czekalam na mezusia u niego na uczelni bylej tez dopadlo na ogladanie zdjec.. nio i wypakowalam wszystko z torebki i zaczelam sobie ogladac, a co;-)dopatrzylam sie, ze nosek to synus ma po mnie, a brodke po tatusiuhi hi jak bedzie w rzeczywistosci dowiemy sie juz niedlugo;-)
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
super, wyraźnie ją widać, i ma takieł adne kształtne usta.
reklama