reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Z tego co wiem to działanie na szyjkę ma skład nasienia, a nie sam seks czy pozycja, ale może faktycznie chodzi też o masaż szyjki [emoji16]

reklama
A ja myślę, że skoro na Lunerę może wpłynąć zwykłe badanie i wywołać poród to o masaż chodzi właśnie :) a dla tych, dla których to nie trzeci czy kolejny poród taki masaż musi się skończyć wytryskiem :D

Ja tam bym chętnie popróbowała chociaż tego niedzielnego, ale niestety i na niego liczyć nie mogę, pozostaje więc czekać aż Leon sam się zdecyduje wyjść, tata mu nie pomoże...

No nie wiem właśnie, zamiast się cieszyć, że mimo ogólnego słoniowatego samopoczucia jesteśmy chętne na seks to jeszcze wybrzydzają! A my musimy być chętne kiedy oni mają ochotę na przytulanki następnego dnia po przepiciu kiedy wionie od nich na kilometr fuuuuuu!

anciikowa a może Ty go powinnaś wprost zaatakować, jak tak go dopadniesz to faceci szybko reagują zazwyczaj. Bo tak z czekaniem to widać się nie doczekasz więc bierz interes w swoje ręce ;)

reklama
Do góry