reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
No strasznie ciekawa jestem jaki będzie duży, w ogóle jak będzie wyglądał, czy będzie miał włosy jak Ala, ona tez była taki długi szczypior z wielkimi małymi stopkami :) w poniedziałek mam się naczczo zgłosić do szpitala, zrobią min wszystkie badania, a we wtorek cesarka, chyba że będzie tłok na sali operacyjnej to w środę :)

Przyszedł mi wkoncu raport z wtorkowego usg..
Noi jak widać mały jest do przodu konkretnie. Oczywiście pytałam czy to moze zwiastować wcześniejszy porod albo czy będziemy obserwować sytuacje i wcześniej indukować przez to w razie potrzeby.. To mówią nie nic to nie zmienia termin jest jaki jest.. A ja sie pomału martwię o wielkoluda mojego .. Wklejam screena..
Zobacz załącznik ImageUploadedByForum BabyBoom1438353206.362313.jpg

I popatrz akuku jakie afi, a my wtedy podczas usg byliśmy 35t5d.. I systematycznie co tydzien jak mam usg to te wody spadają 19.2 16.5 16.9 15.2 noi teraz 14.4

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1438353206.362313.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Werci to będzie kawał malucha :) To powodzenia, 3mam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)
To pewnie teraz stres przed, zwłaszcza że wiesz dokładnie kiedy :)

Do góry