reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Dziewczyny miałam po wtorkowej wizycie opisać co i jak. No i opisałam, ale mnie oczywiście wyrzuciło. Już się przeprosiłam z bb i pisze jeszcze raz.
We wtorek miałam wizyte na temat porodu, chciałam pomówić o możliwościach sn, czyli o obrocie zewnętrznym, ale blizna po cc mnie dyskwalifikuje.Jestem po kwalifikacji do cc. Tak, cc. CZekam na telefon, ma ktoś zadzwonić i poinformować mnie o terminie, ech... Wizyta u anestezjologa ustalona. Dziewczyny juz nie płaczę. Dr u której byłam to anioł, splynal na mnie taki spokój, jakiego nie zaznalam od momentu. , gdy dowiedziałam się o pośladkach. Po ponad miesiącu nerwów, płaczu, kłótni z mężem o byle co jestem spokojna. Trudno, nie tracę nadziei, że Julek się obróci. Koszule do porodu SN mam spakowana. Ale jestem już innym człowiekiem. Może potrzebowałam wiedzuec co i jak w razie cc, moze potrzebowałam wiedzieć, że mnie przyjmą. W każdym razie jest dobrze.

Co do GBS to mój gin wpisala mi dodatni, po tym jak mu powiedziałam, ze miałam w ciąży z Franiem. Mimo to w szpitalu, w którym chce rodzic wymagają aktualnego badania, wiec zrobiłam kilka dni temu. Fioleczka nic się nie martw, wiele kobiet to ma.

reklama
Kruszka,
Super!!! Brzmi duzo lepiej. W pewnym sensie nawet ci zazdroszcze, bo wiesz juz na co masz sie nastawic i mozesz sie przygotowac. Na pewno bedziesz miala dobra opieke i pomoga z kp.

Kruszka, cieszę się,że odetchnęłaś. Teraz będzie tylko dobrze. Termin wiadomy - zazdroszczę. Z jednej strony wolę SN, ale z drugiej ten komfort daty CC jest bezcenny

Kruszka super ze juz spokojniej to przyjelas. Bedzie dobrze. I date znasz a to jest akurat duzy plus.

Ukanki mam pytanko.

Jakie Afi mialyscie w ok 36tc
Afi 143
Hc 319
Ac 318
Fl 67
W mm wszystko.

reklama
Do góry