reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Akuku no to ładnie waży- prawidłowo. Też sie dzis zastanawiałam czy odstawić magnez. Wtedy szybciej o poród?

reklama
Lilija czy latwiej to nie wiwm ale jak bioreagnez to jakby wstrzymuje skurcze przygotowujace.. jak maja aie rozwinac to sie roWina wiec pozostawiam ti juz naturze ;)
Mala juz jest praktycznie donoszona.no jeszcze tydzien moglaby posiedziec.. ale nie wierze by jeden tydzien wnosil wielka roznice ;) a pewnie mimo skurczy bede sie meczyc ddlugo dlugo..i jesCze po terminie haha.

A;-)Kuku, super ze mała ma piekńa wagę!
ciesze sie bardzo!

wrocilam z ktg. Skurcze 50-60 średnio regularne.
małej tętno ok.

seba w domu, idę go gwałcić! I ńie ma ze główka przeszkadza!

Akuku doczytalam. Mala juz duża - alurat na mloda damę.
U mnie i jad męża i O i sprzatanie i wysiłek nic nie dają. Tylko szyjka boli i tyle
Jak nic będę czekac do 3go.... lub 15go.....
Na dod moj starszy teraz wyjezdza na tydzirn i nie będę miala z kim zostawić mlodszego gdyby coś.
Ps mojego bąbla tatusiny kij nie przeraża chyba

Ostatnia edycja:
T:-)Aaaaa chyba ze jest wygodna jak tatuś i tam gdzie miękko i ciepełka tam jej najlepiej i ma mnie w dupoe.

little, to razem pewnie urodzimg!

reklama
Dobre wiadomości z wizyt ciesze sie :)

Beata biedactwo i tak czekają noe wiadomo na nic?? Nie rozumiem tych lekarzy..

Anney no to działaj działaj..

Akuku kijem po głowie no padłam haha :D moj znowu ma okres typu "lepiej nie".. Ale znając jego juz długo nie wytrzyma haha

Do góry