reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Anney nic się nie dzieje:-) net mam do d*** i przez większość czasu nie mam wcale:-(
A ciągle to samo tetno raz szybuje do gory a raz potrafi nawet zaniknac na chwile. . No do terminu siedze na bank w szpitalu a jak dalej nie będzie nic ruszać to wywolaja ale nie wiem jeszcze kiedy.

Trzymam za was kciuki. Dopiero jak będę w domu pewnie będę mogla pisać normalnie..

reklama
Ogolnie przepraszam se ostatnio sie nie odzywam ale trudno sie wbic w temat a poza tym chodze zla bo nawet myslalam ze dziewczyna z bloku ma termin pozniej niz ja a ona juz urodzila! A ja dalej sie kulam :D
Beaciu wedlug suwaczka za 3 dni masz termin. Tetno skacze wiec ze tak sie brzydko wyraze na **** oni czekaja???? Przeciez chyba lepiej byloby wywolac i juz malutka przebadac tak o. A nie czekaja na oklaski czy co :/ jak mnie to irytuje......

Zamiast na spokojnie poki jest na to czas zajac sie tym odpowiednio to pozniej sie bede obsrywac i niech tak nie daj boze bedzie sie cos gorszego dzialo to nagle w biegu beda cc robic i dupa :/ ty sie meczysz, mloda sie meczy a oni sobie obserwacje wymyslili no paranoja

Zgadzam się z Magdą w 100%. Też nie wiem na co oni czekają, masz donoszoną ciążę i śmiało mogą indukować poród !

Jestem po.
Hit internetu normalnie.
Rozwarcie jakie było takie jest, 1palec. Na usg 2.6cm
Ale.....
Długość
Szyjki nie 1.8! A Q...wa3.5cm!!!!
Miękka bardzo ale 3 I pol centymetra!!!!!!

Ja nie wiem czy oni w szpitalu mierzyć nie potrafią czy co...
Jestem załamana.

Efir: łożysko ma dużo zwapnień

Mała przybrała 10g od zeszłego piątku.
Spała.
Główka totalnie przy szyjce.

Lecę na ktg.

Mam ochotę wyć w niebogłosy!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry