reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

reklama
Anney to mówisz użyłas sobie haha :) i dobrze ! A co sobie żałować będziesz :D

Mojego tez chyba wizja porodu przekonuje ze potem ni hu hu..

Gratuluję dobrych wiadomości z wizyt :-)

Beatko :-( w głowie się nie mieści takie podejście do ciężarnej i trzymanie jej **** wie po co zamiast działać. Ale pomyśl że jeszcze tylko troszkę i będzie po wszystkim :-) przesyłam moc buziaków bo jak masz słaby internet to część może nie dotrzeć :-D:-D:-D

Anney to po dobrym seksie zaczynaj taniec i w nocy lecisz rodzić :-D

Ja też dziś po ktg, serduszko w normie, raz tylko podskoczyło do 180 a skurczy brak, więc pochodzę jeszcze do terminu albo i dłużej. A ja mam wyrzuty sumienia bo suszyłam głowę dla męża żeby tak rozkładał pracę żeby wygospodarować sobie parę dni wolnego jak maluch się urodzi, a teraz tak się mu roboty poukładały że nie wiadomo w co ma ręce włożyć i terminy gonią a on załamany że nie ma jak zrobić krótkiego urlopu w najbliższym czasie i widzę jak się tym przejmuje... Powiedziałam że poradzimy jakoś bez niego w ciągu dnia i zostaną mu jeszcze wieczory na czas dla syna ale i tak go męczy ta sytuacja, tak więc ja mogę poczekać nawet do połowy sierpnia bo będzie trochę luźniejszy

Czeeeeee

Wróciłam właśnie z IP.

Macica miękka. Część pochwowa skrócona. Ujście zewnętrzne opuszka. Położenie płodu zmienne.
AFI w normie, Szyjka 2.8 cm
Skurczów nie stwierdzono.
Test Menninga 8/8 także tak mu się tam podoba,że szybko chyba nie wyjdzie.

Lilija hahaha wszystkie tak samo jedziemy.

A mnie bardzo
Bardzo boli podbrusZe [emoji17][emoji30] chyba po tym wymietoleniu szyjki [emoji317]

Hahaha dziewczyny czytam nasze wizytowe i szpitalne opowiesci i dochodze do wniosku ze jesteemy zalosne :D jak tak dalej pojdzie to wrzesniowki nas przescigna :D dobrze zsczelysmy ale cholera jakis dziwny zastoj sie zrobil, ktoras nam przedluza ten czas mowie wam :D

reklama
Do góry