reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Bara82, a ja widze dwie nogi po bokach, moge ci zaznaczyc gdzie, ale ty w oryginale powinnas chyba lepiej widziec.

Ostatnia edycja:
reklama
Widac 2 nogi i nawet 2 stopy. :-pA twoj gin moim zdaniem to wogole sie nie staral.:-pAlbo zwyczajnie nie chcial ci powiedziec, bo pewnie on z tych co mowia dopiero na polowkowym, tak przynajmniej ma pewnosc, ze nigdy sie nie pomyli. :-p:-D

A tak na powazne, to ciesze sie, ze wywrozylam ci z twojego zdjecia usg, to czego pragniesz, o czym marzysz. Ale wiesz w takim wieku, moze patrzac z tej strony od przodu tak wlasnie wyglada guzek? Moze mylnie biore to za penis i jadra? A na zdjeciach bokiem, nic nie widze. Wiesz ja nie jestem technikiem usg i nie chce, zebys sie bardzo nastawiala na syna, bo jak okaze sie, ze jednak to dziewczynka, to sie potem tylko przez to bardziej rozczarujesz.

Dziewczyny ja tak sobie mowie jak mi sie wydaje, ale nie bierzcie tego zbyt serio i za bardzo nie nastawiajcie sie. Czekajcie na to co wam gin na polowkowym powie. :tak:

Agate ja sie nie nastawiam, chce aby było zdrowe a czy będzie chłopcem czy dziewczynką jest mi obojetne( dla dziewczynki mam wiecej ciuchów;-)) raczej mój mąż marzy o synku
a na orginale widze nogi, stopy, nawet kości o ile sie nie myle, no może to i pituś zobaczymy, jak się potwierdzi to wystawimy ci dyplom tego technika ultrasonografii:-)

aga-toz ty corke bedziesz miala jak nic:-)

u mnie niewiadomo juz nic chodz ja jakos czuje coreczke ale wiem ze synek bedzie

Agate-a w 17 tyg juz widac plec? albo np w 16 tyg i ktoryms dniu np 16 tydzien i 4 dzien?
komi, bardzo bym chciała, nawet po tym jak Agate pierwszy raz powiedziała, ze to córka, to zaczełam kupować bardziej dziewczęce ciuszki, nawet 2 rózowe sweterki:-) do brzuszka już mówimy po imieniu :-)
ale jakoś nikomu nie mowię,

reklama
aga-ja uwazam ze ciaza nie trwa cale zycie i w zwiazku z tym mozna sobie pozowlic na wyadtki i przyjemnosci z tym zwiazane,jezeli oczywisce ma sie taka mozliwosc, ja np tak ide miedzy 11 grudnia a 17 grudnia na USG platne z obrazowaniem 3D te co maz chcial mi na imieniki sprawic,wiec wykorzytsujac to ide sobie aby zobaczy ta plec:-) a potem w styczniu ide na polowkowe ktore warte bedzie 200 zl

wydaje mi sie ze jak npo u mnie to juz raczej ostatnia ciaza,ze wzgledow finansowych to jak se pozowle na teki usg to nic sie nie stanie,nie pale fajek,nie pije alkoholu,nie mam zadnych rozrywek noi o:-)

jezeli masz byc spokojniejsza to idz do innego lekarza,ja wlasnie ide dla swego spokoju

Do góry