reklama
No nie wiem, ja na tym zdjeciu szczerze mowiac nic nie widze i jezeli guzkiem ma byc ta jasniejsza plamka, a raczej napewno nim nie jest, bo wogole to guzka nie przypomina. To linie mozna poprowadzic tez tak. Tak jakby prowadzic dokladnie po srodku tej bialej plamki. I wtedy wychodzi raczej na dziewczynke. Ale przy tym zdjeciu nie moge dac zadnej odpowiedzi. Dla mnie to moze byc rownie dobrze chlopiec, co dziewczynka. Nie masz jakiejs lepszej foty?
Kochana ja na tym zdjeciu zadnego guzka nie widze. Takich przepolowionych cieni na tym zdjeciu jest pelno. Bo zdjecie jest takie rozmazane. Tylko ta biala lezka, ale takie biale plamki to sa i na policzkach dziecka. Ja poprowadzilam dokladnie przez polowe tej lezki, tak jakby to ona byla guzkiem, tylko, ze raczej napewno nie jest. Np. tutaj patrz, to zaznaczone na pomaranczowo to jest noga i te kolko co zaznaczylam na tej nodze, tam tez jest takie przepolowione cos, co mogloby byc guzkiem, tylko, ze nim nie jest bo na nodze guzki nie rosna. No i jakby od tego poprowadzic to chlopak jak trzeba. Dla mnie taka zabawa jest bez sensu. Na tym zdjeciu nic nie widac i nic nie mozna powiedziec. Daje 50% na chlopaka i 50% na dziewczynke. ;-)
Wiecie, co dziewczyny, tak teraz sobie pomyslalam, ze my wszystkie blizej 18-go tygodnia ciazy, niz dalej. A od 18-go tygodnia ciazy widoczne sa juz organy plciowe. Juz to nie jest guzek, tylko organ plciowy meski lub zenski. I w takim czasie to juz kazdy gin widzi wyraznie. Niekoniecznie trzeba czekac do polowkowego, jezeli ktos jest niecierpliwy, to moze umowic sie na wizyte u gina tak przed Swietami Bozego Narodzenia, okolo 15-go-18-go grudnia, to juz chyba u nas wszystkich bedzie 18-ty tydzien, nawet u tych co termin jest w koncowce maja i na Swieta miec juz odpowiedz. A jak gin nie zechce, powiedziec to swinia nie gin, nieobrazajac swinek, zeby kogos na swieta jeszcze w niepewnosci trzymac. No chyba, ze dziecko naprawde tak odwrocone, no, ze nie bedzie mogl zobaczyc, to juz wtedy inna sprawa.
ja mam wizytę 10.12 będę wtedy w koncówce 18 tygodnia. i juz mowiłam do męża ze jeśli mi moj gin nie pod płci to 19.12 pojdę do innego gina tylko po to aby dowiedzieć sie płci. bo chcę męzowi fajny prezent na święta dać :-)
reklama