reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

julita trzymam kciuki za każdy dzień kolejny dzień dzidzi w Twoim brzuchu.. oby została tam jak najdłużej się da ;-)

malina rozumiem Twoje rozgoryczenie ale lepiej dmuchać na zimne.. w sumie już piątek więc poniedziałek niedaleko, a w szpitalu masz przynajmniej profesjonalną opiekę - niech tam dobrze dbają o Was :yes:

komi no a co lekarz na te wymiary? może ty się nie potrzebnie wkręcasz.. takie odstępstwa się przecież zdarzają a później się wyrównują.. u Ciebie też nie może być inaczej.. urodzisz zdrowego, silnego Damianka (nic się chyba nie zmieniło z imieniem, co??) ;-)

reklama
Jestem właśnie po wizycie i USG. Z gabinetu wyszliśmy z bananami na twarzach- będzie Dianka. Mała waży 2500g mierzy ok 50cm, jest bardzo ruchliwa, ułożona główką do dołu. Lekarz powiedział że jeszcze tydzień i spokojnie mogę się rozpakowywać. :rofl2:

Jestem właśnie po wizycie i USG. Z gabinetu wyszliśmy z bananami na twarzach- będzie Dianka. Mała waży 2500g mierzy ok 50cm, jest bardzo ruchliwa, ułożona główką do dołu. Lekarz powiedział że jeszcze tydzień i spokojnie mogę się rozpakowywać. :rofl2:

Natalia gratuluję udanej wizyty...:)

reklama
Do góry