reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
a ja jutro na 10 na wizyte pokazac wyniki glukozy i zawiesc mocz,wiecie co ja nie wirze ze to juz 23 tydzien1 teraz zobaczycie jak poleci z gorki!!!!

te co sa w 1 ciazy to wiem ze nie moga sie doczekac a ja nawet nie amm za bardzo kiedy cieszyc sie tak ta ciaza jak w domku roczny synek i inne obowiazki i nawet nie wiem kiedy te dni tak leca:no:

i ja oczywiście trzymam kciuki za wszystkie wizyty - czy ktoś tego chce czy nie :-p

Estragon, gratuluje i bardzo ciesze sie, ze twoje marzenia co do plci sie sprawdzily. :tak:W twoim przypadku sie jednak nie pomylilam, ale juz zaczynalam w to watpic, po chlopaku u Awru, gdzie bylam swiecie przekonana, ze bedzie dziewczynka. ;-)
Agate z całym szacunkiem dla Twoich umiejętności ale może po prostu źle zinterpretowałaś guzek u mojego facia ;-) metoda pewnie nie jest zła tylko trzeba większej wprawy nabrać :-p
ja tam do tej pory nie wiem, który z tych licznych cieni jest guzkiem :-D

a ja jutro na 10 na wizyte pokazac wyniki glukozy i zawiesc mocz,wiecie co ja nie wirze ze to juz 23 tydzien1 teraz zobaczycie jak poleci z gorki!!!!

te co sa w 1 ciazy to wiem ze nie moga sie doczekac a ja nawet nie amm za bardzo kiedy cieszyc sie tak ta ciaza jak w domku roczny synek i inne obowiazki i nawet nie wiem kiedy te dni tak leca:no:

Komi, mi też od niedawna zaczyna się właśnie wydawać, że czas leci super-szybko!:sorry2: I trymestr dłużył się jak nie wiem, ale teraz co tydzień się zastanawiam jakim cudem tak szybko mija mi kolejny weekend!:sorry2:

cześc babeczki - ja własnie wróciłam z wizyty. Wsio ok - mały waży 530g. i siedzi na tyłku - tak jak podejrzewałam bo kopie w pęcherz i nisko go czuję. W srodę mamy połówkowe to zrobi się dokładniejsze pomiary - dziś byłam zupełnie nie komunikatywna - ale jak mi zmierzył ciśnienie - i to po kawie - to było 90/60 - nie dziwię się że te nasze dzieci takie ospałe i słabo się ruszają jak tak ciśnienie leci - pewnie cały czas śpią :-).
Dostałam zakaz picia kawy już od tego tygodnia bo od kawy się dużo sika i może być ubytek wód płodowych :baffled: nie wiem jak ja będę funkcjonować :no:

lenkaa ja kupiłam sobie kawkę Anatol i piję ją z mleczkiem;-)
A w ogóle gratuluję udanej wizyty:tak:.

A dziękować dziękowac :-)
A ten Anatol choć trochę pobudza? Bo sama widzisz jakie ja potrafię mieć ciśnienie - będę chodziła jak leptyk bez kofeiny - choć i tak tej kawy dotąd nie piłam codziennie - jak dawałam radę to nie piłam.

reklama
Do góry