Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agate z całym szacunkiem dla Twoich umiejętności ale może po prostu źle zinterpretowałaś guzek u mojego facia ;-) metoda pewnie nie jest zła tylko trzeba większej wprawy nabraćEstragon, gratuluje i bardzo ciesze sie, ze twoje marzenia co do plci sie sprawdzily. W twoim przypadku sie jednak nie pomylilam, ale juz zaczynalam w to watpic, po chlopaku u Awru, gdzie bylam swiecie przekonana, ze bedzie dziewczynka. ;-)
a ja jutro na 10 na wizyte pokazac wyniki glukozy i zawiesc mocz,wiecie co ja nie wirze ze to juz 23 tydzien1 teraz zobaczycie jak poleci z gorki!!!!
te co sa w 1 ciazy to wiem ze nie moga sie doczekac a ja nawet nie amm za bardzo kiedy cieszyc sie tak ta ciaza jak w domku roczny synek i inne obowiazki i nawet nie wiem kiedy te dni tak leca
lenkaa ja kupiłam sobie kawkę Anatol i piję ją z mleczkiem;-)
A w ogóle gratuluję udanej wizyty.