reklama
Asiak gratulacje.
Bara, kurde szkoda, a mi tak z tego zdjecia z 17-go tygodnia na chlopaka na 100%wygladalo. Jednak trzeba patrzec na te od 12 do 14 tygodnia, tak jak ten lekarz na video mowil, bo wczesniejsze i pozniejsze sie do tego nie nadaja. Mimo tego, ze wiem, ze woleliscie chlopca, to gratuluje corki, najwazniejsze, ze dziecko jest zdrowe, a plec to drugorzedna sprawa.
Bara, kurde szkoda, a mi tak z tego zdjecia z 17-go tygodnia na chlopaka na 100%wygladalo. Jednak trzeba patrzec na te od 12 do 14 tygodnia, tak jak ten lekarz na video mowil, bo wczesniejsze i pozniejsze sie do tego nie nadaja. Mimo tego, ze wiem, ze woleliscie chlopca, to gratuluje corki, najwazniejsze, ze dziecko jest zdrowe, a plec to drugorzedna sprawa.
hi hi no to gratulacje! i co tak rzadko tu ostatnio bywasz?Własnie sie dowiedziałam ze bedziemy mieli .............
SYNKA!!!
Tobie też gratulujęNo to ja przerwę tę chłopięcą passę, u nas druga córeczka :-) mój mąż nie pocieszony, a ja się ciesze, wszystkie ciuszki, buciki, wszystko się przyda:-)
:-)
estragon trzymam kciuki, żebyś i Ty w końcu poznała płeć..:-) a masz jakieś przeczucie??Ja mam wizytę dziś o 19.30 i mam nadzieję, że poznam płec i nie zostanę ostatnią majówką żyjącą w nieświadomości.
asia.k
Fanka BB :)
hi hi no to gratulacje! i co tak rzadko tu ostatnio bywasz?
dziekuje
oddalam modem na gwarancje i bez internetu bylam
asia.k
Fanka BB :)
estragon
mamusia synusia:P
ech... najpierw miałam silne przeczucie, że będzie synek, a teraz to silne przeczucie słabnie. Generalnie wszystkie znaki na ziemi i niebie wróżą mi córeczkę (wygląd, zachcianki, wróżby, etc.) Ajj, jak się nie dowiemy dziś, to postanowiliśmy, że nie będziemy już chcieli wiedziec do porodu
reklama
N
nataliak
Gość
Ja mam wizytę dziś o 19.30 i mam nadzieję, że poznam płec i nie zostanę ostatnią majówką żyjącą w nieświadomości.
i do tego pierwsza z listy ;P