reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

nataliak a ja nawet nie wiedziałam, że Ty marzysz o synku:-p
i czemu tak dawno miałaś usg? chodzisz państwowo?

od poczatku mial byc chlopak. z chcenia, przeczuc i terminu zaplodnienia. i pewnie bedzie dziewczynka. tak na przekor :p

na wizyty chodze prywatnie srednio co 4tygodnie. moj gin wychodzi z zalozenia ze kiedys moze sie okazac ze usg jednak w jakis sposob szkodzi wiec robi co druga wizyte. oczywiscie moge sobie zazyczyc na kazdej ale nie robie tego skoro nie ma potrzeby i jakos zyje ;P sama wizyta 120zl a z usg 200zl wiec gin ani nie oszczedza na sprzecie ani nie namawia mnie do dodatkowych kosztow. i za to tez go lubie :)

a dzis nagramy sobie usg na plyte :D postaram sie tez zrobic skany fotek to jutro wrzuce.

wmawiam sobie ze sie ciesze z tej wizyty i probuje jakos zagadac nerwy ale mi nie wychodzi. plec niewazna, martwie sie czy z maluchem wszystko ok...

reklama
nataliak teraz wszytko rozumiem. j tak samo mówię, teraz to już nic nie zmienię, albo jest dziewczynka albo chłopiec :-p to i to kocham już

ja z pewnoscia bede potrzebowala tych 4miesiecy na oswojenie sie z faktem ze to nie chlopiec :p
u mnie chyba mój M. bo on tak strasznie pragnie córeczki- bo syna już ma, ja szybko się oswoję, tylko nie wiem jak jemu to powiem, jeśli się okaże, że to chłopiec....
a moze by tak wcale się nie dowiedzieć :-D:-D

ja z pewnoscia bede potrzebowala tych 4miesiecy na oswojenie sie z faktem ze to nie chlopiec :p
nataliak ty lepiej nie kracz :-p - życzę powodzenia na wizycie.. a jak okaże się, że nosisz dziewczynkę to szybkiego oswojenia z tą myślą ;-)

agate również powodzenia na badaniach.. trzymamy kciuki żeby wyniki okazały się dobre ;-)

He he wiecie jaka była reakcja mojej babci na wieść że będzie 2 chłopaków : o Matko Boska!
Reszta się cieszy...a połówkowe mam 11..01 ...dobra już lecę...ale tak zimno że się z domu nie chce wychodzić...
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które mają wizyty dzisiaj...

moi rodzice nic nie mówią, bo dopiero po raz pierwszy zostaną dziadkami, ale nie wyobrażają sobie, zebym miała skńczyć na tym jednym.
ja po cichu mówię sobie tak, że jeśli poród będzie ok, wychowanie ok, kasa ok i pierwszy mój dzieć to chłop to będzie napewno drugie dziecię :tak:

moi rodzice nic nie mówią, bo dopiero po raz pierwszy zostaną dziadkami, ale nie wyobrażają sobie, zebym miała skńczyć na tym jednym.
ja po cichu mówię sobie tak, że jeśli poród będzie ok, wychowanie ok, kasa ok i pierwszy mój dzieć to chłop to będzie napewno drugie dziecię :tak:

Aga - u mnie podobne myślenie, choć Ty jesteś młodsza ode mnie więc masz więcej czasu.
U mnie stuknie mi prawie 30-cha gdy urodzę pierwsze dziecko, jesli ma być drugie musiałabym się szybko decydować..zobaczymy

reklama
Do góry