Loka a zmieniałaś lekarza? mój na pewno mi nie karze niczego robić już poza MRSA ale pdoejście mojego to zupełnie inne niż waszych lekarzy to dziewczyny pewnie lepiej Ci doradzą dobrze, że maluszek rośnie ładnie i zdrowo i u Ciebie też w porządku
nie, nie zmienialam lekarza, tylko chodze do dwóch i jedna lekarka mi wszystko kaze powtarzac
Loka mój lekarz też mi kazał powtórzyć prawie wszystkie badania. Toxo, wr, i inne dobrze ze hiv nie bo to najdrozsze
Super że Maluszek rośnie a 2, 5cm szyjka w Twoim tyg to chyba faktycznie dluga jeszcze
no wlasnie to ja mam podobnie, poza tym mam mase dodatkowych badan zleconych w zwiazku z tym złym moczem (z czego kilka tez z krwi) wiec nie wiem ile mi utocza krwi jak pojde na pobrnia. Biorac pod uwage moj strach przed pobieraniem to bedzie dopiero cyrk serio nie wiem czy nie lepiej rozlozyc to na dwa razy
Rila super ze wyniki coraz lepiej. Ja wlasnie z cisnieniem tak mam - na wizycie szybuje, i juz na mnie patrza na wariatke jak im mowie ze normalnie mam inne. Chyba zaczne nosic swoj cisnieniomierz i im pokaze wyniki