madziolina_p
Fanka BB :)
a jakie to swiczenia na rozciaganie miesni krocza? ja robie tylko koegla, nic innego nie mowili :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny odpoczywajcie, pijcie wodę i gratuluję udanych wizyt
ja też po wizycie wszystko super i uspokoiłam się wagą małego bo ostatnio wam pisałam że wg USG w 3 tygodnie dziecko przybrało 250g z 1400g na 1650g ale mignął prąd i nie bylam pewna tego pomiaru a dzisiaj wyszło że ma ok 2300g więc spoko, szyjka sie trzyma ale niestety CC bede miała no coż chyba już sie do tego przekonałam
Ja juz po wizycie. Dostalam inny antybiotyk mocniejszy bo swisty w plucach sa :/ ale na szczescie wysypka z brzucha zeszla. Z malutka tez ok serduszko bije tak jak powinno I pozycji nie zmienila. W moczu nieciekawy, wyslany do laboratorium. Za tydzien mam usg I obym juz wyzdrowiala.
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. dzieciaczki nam rosną, i same dobre wiadomości, do kwietnia juz tak malutko nam zostało:-)
A i ja dzisiaj po wizycie, w nocy nie mogłam spać, bo mały mi strasznie po bokach skakał, i stwierdziłam, że napewno jeszcze ułozony jest poprzecznie, z tego wszystkiego ciśnienie mi wyszło 157/98, ale połozna powiedziała ze zobaczymy po wizycie, i faktycznie mój kochany synek zrobił mi niespodzianke i nawet nie wiem kiedy ułożony jest juz główka w dół:-) bo ja w przeciwieństwie do niektóych dziewczyn strasznie boje sie CC. Malutki rośnie ładnie, waży juz 2651g, wg USG cały czas jestem o 2 tyg do przodu. KTG ok, HB ładnie mi podskoczyła do 12,3 a 4 tyg temu miałąm 9. Szyjka zamknięta, łożysko super. GBS jeszcze mi nie pobrała bo powiedziała że dopiero po 36 tyg, akurat wizyte mam za 2 tyg.
A bałam sie że pomimo mojego intensywnego trybu życia, gdzie pracuje po 12 godz na stojaco to moge miec jakies rozwarcie, a tu wszystko szczelnie pozamykane.