reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Hej, ja dzisiaj po wizycie u gina, no i dowiedziałam się, że moje skurcze w obecnym czasie ciąży nie są normalne, dlatego miałam zrobione ktg na którym na szczęście nic złego nie wyszło. Ale mam sobie zrobić w przyszłym tyg usg i badania i z tym przyjść na wizytę.
W środę mam wizytę u pani ordynator u której planuję rodzić, więc zobaczymy co ona na to powie. Chociaż jestem bardziej niż pewna że oleje zagadnienie.
No i dzisiaj mam mocno napięty brzuch i obolały jakiś no i do tego łapią mnie nieziemskie ukłucia bólu w kroczu, tak jakby szyjka macicy..?

Viltutti to może z nerwów Ci tak brzuch stwardniał teraz bo jak miałaś dziś badania i ktg to na pewno by Cię nie wypuścili jakby było coś nie tak. odpoczywaj, połóż się i spokojnie :) chyba, że nic się nie zmieni to leć i sprawdź chociaż na pewno przejdzie a w środę pogadasz z tą lekarką. a badania kolejne zrób jak Ci kazali i na pewno wszystko będzie w porządku! :)

Hej, ja dzisiaj po wizycie u gina, no i dowiedziałam się, że moje skurcze w obecnym czasie ciąży nie są normalne, dlatego miałam zrobione ktg na którym na szczęście nic złego nie wyszło. Ale mam sobie zrobić w przyszłym tyg usg i badania i z tym przyjść na wizytę.
W środę mam wizytę u pani ordynator u której planuję rodzić, więc zobaczymy co ona na to powie. Chociaż jestem bardziej niż pewna że oleje zagadnienie.
No i dzisiaj mam mocno napięty brzuch i obolały jakiś no i do tego łapią mnie nieziemskie ukłucia bólu w kroczu, tak jakby szyjka macicy..?

trzymaj się i koniecznie zrób te badania.

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja dzisiaj miałam wizytę wszystko z dzieckiem OK ale u mnie jakaś "niepokojąca wydzielina z pochwy" wiec pobrała mi wymaz i jutro z nim do laboratorium no i na 100% cesarka i to planowana chyba że coś wcześniej się zacznie no więc od 37 tyg bedę się starać żeby się samo zaczęło :p

wymiary dziecka to 25cm i 845g więc duże jak na ten tydzień ciąży więc w sumie cesarka i tak by była bo bym nie dała rady jak na moje wymiary bo to 150cm i 50kg(przed ciążą)

Ostatnia edycja:
Do góry