reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

No wiem, wiem, w dodatku jesli bedzie planowane cc to pewnie w ogole bede rodzic w marcu z tego co mowila gin.
Ale roznie to w koncu z porodami bywa, wiec a nuz... ;)

Dzis po raz pierwszy doswiadczylam nad ranem owego slynnego bolu spojenia lonowego... Wrazenie, jakby miednica pekala na pol... wole calodzienny bol wiezadel od 3 minut tego co poczulam. Potem przeszlo na chwile na biodro i na szczescie odeszlo w niepamiec ;)

Wiem co czujesz, mam to od 2 tygodni ale tylko wtedy jak wstaje z łozka,krzesła masakra!! Moja gin powiedziała ze to nic poważnego,poprostu miednica przygotowuje sie do porodu..podobno łatwiejszy porod zwiastuje taki ból. Ale to pewnie kolejny mit,chociaż fajnie by było..;-)

reklama
Na mój dotyk i rodzeństwa głos maluch reaguje dość energincznie. Natomiast przy mężu uspakaja się..hmm czyżby już wiedziała kim bedzie rządził:)

Dagmar nie przejmuj się moja Lilka też preferuje tatusia :p ale tłumacze to sobie tak że mnie ma non stop bo jakby nie było u mnie mieszka więc tatuś jest ciekawszy :p

hej,

moj Maluch tez reaguje na dotyk dłoni tatusia :) na mój juz znacznie rzadziej :)

dzięki dziewczynki, czyli nie tylko mnie dziecko olewa :)

Wiem co czujesz, mam to od 2 tygodni ale tylko wtedy jak wstaje z łozka,krzesła masakra!! Moja gin powiedziała ze to nic poważnego,poprostu miednica przygotowuje sie do porodu..podobno łatwiejszy porod zwiastuje taki ból. Ale to pewnie kolejny mit,chociaż fajnie by było..;-)

ooo nie znałam tego przesądu ale u mnie się sprawdził w 100%

O a ja się przejmowałam, że boli. Jak to prawda to niech sobie boli dalej :-D
Za pierwszym razem nic mnie nie bolało, za to później lekko nie było.

Pochwale się moim synusiem Maksiu w 18 tyg usg Maksik.jpg

Załączniki

• usg Maksik.jpg
    usg Maksik.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 77
Nie straszcie mnie dziewczyny tymi przesądami, bo mnie nic nie boli, nie kłuje, skurczy nie mam bądź nie czuję...czyżby zapowiadał mi się poród jak z horroru?:confused::szok::-D

Dagmar nie przejmuj się moja Lilka też preferuje tatusia :p ale tłumacze to sobie tak że mnie ma non stop bo jakby nie było u mnie mieszka więc tatuś jest ciekawszy :p

no oczywiście że tatuś ciekawszy :rofl2:

hej,

moj Maluch tez reaguje na dotyk dłoni tatusia :) na mój juz znacznie rzadziej :)

mój Młody robi tak samo :D dziś w nocy TŻ mówił że jak położył rękę na brzuchu to tak mu wypychał tę rękę że szok :szok: a rano mnie młody w żeberka kopnął że aż się wystraszyłam :szok:

Pochwale się moim synusiem Maksiu w 18 tygZobacz załącznik 603698

bardzo przystojny ten Twój synek :-)

reklama
Do góry