madzikm76
Fanka BB :)
Czekamy na wieści z wizyt :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Awięc ja na wizycie dopwiedziałam się że szyjka skrócona. Lekarz zproponował założenie krążka. do tego zaczął gadkę że przydałoby się Usg genetyczne u jego kolegi za 150 zł.po znajomości. więc już zupełnie mi popsuł humor. wogóle to zajrzałam do mojej karty ciąży i tam w rubryce szyjka macicy do tej pory były zapiski 2 i 0 a dzisiaj jest 1.5 i 0.5. Nie znam się na tym ale nawet to 2 to wydaje mi się mało. Ja wiem że to cecha indywidualna. Ogólnie mam przyjść do niego na wizytę prywatnie 23 i zobaczymy co z szyjką jak będzie gorzej to od razu założy ten krążęk.
Kroczek- czy krążek to ten pessar co ty masz? i też musiałaś płacić za niego 400 zł?
Ja mam takie dziwne wrażenie że ten lekarz chce ze mnie zedrzeć kasę. a z drugiej strony to jak bym miała coś zaniedbać to w życiu bym sobie tego nie wybaczyła.
A dzidziuś waży już ok 1.5 kg płeć nieznana.
Po wyjściu z gabinetu całą drogę do domu ryczałam. teraz leże i boję się ruszyć żeby coś tam sie znowu nie poskracało.
Ola ja na Twoim miejscu wybrała bym sie do innego lekarza dla porównania i własnego spokoju...a jak było z ta szyjka w poprzedniej ciąży? 2cm wydaje sie krotka ale to moze byc tez taka jej uroda..Awięc ja na wizycie dopwiedziałam się że szyjka skrócona. Lekarz zproponował założenie krążka. do tego zaczął gadkę że przydałoby się Usg genetyczne u jego kolegi za 150 zł.po znajomości. więc już zupełnie mi popsuł humor. wogóle to zajrzałam do mojej karty ciąży i tam w rubryce szyjka macicy do tej pory były zapiski 2 i 0 a dzisiaj jest 1.5 i 0.5. Nie znam się na tym ale nawet to 2 to wydaje mi się mało. Ja wiem że to cecha indywidualna. Ogólnie mam przyjść do niego na wizytę prywatnie 23 i zobaczymy co z szyjką jak będzie gorzej to od razu założy ten krążęk.
Kroczek- czy krążek to ten pessar co ty masz? i też musiałaś płacić za niego 400 zł?
Ja mam takie dziwne wrażenie że ten lekarz chce ze mnie zedrzeć kasę. a z drugiej strony to jak bym miała coś zaniedbać to w życiu bym sobie tego nie wybaczyła.
A dzidziuś waży już ok 1.5 kg płeć nieznana.
Po wyjściu z gabinetu całą drogę do domu ryczałam. teraz leże i boję się ruszyć żeby coś tam sie znowu nie poskracało.
Ola ja na Twoim miejscu wybrała bym sie do innego lekarza dla porównania i własnego spokoju...a jak było z ta szyjka w poprzedniej ciąży? 2cm wydaje sie krotka ale to moze byc tez taka jej uroda..