reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Nowłaśnie Jouluatto patrzyłam dziś na tą stronkę i czytałam o różnych szpitalach no i po raz kolejny przekonuję się do Madalińskiego:))

reklama
Nina, piekne przezycie :) Nasz maly juz od jakiegos czasu reaguje na wolanie go po imieniu i skrobanie paznokciem po brzuszku :) Niesamowita jest taka komunikacja z malenstwem :)

Kroczk, zapraszam na Madalinskiego, nadal licze ze jakby co to razem wyladujemy na oddziale ;)

A co do badan krwi i moczu, to ja prawie za kazdym razem place 150-200zl ;( Ale to przez koniecznosc badania hormonow tarczycy za kazdym razem i moja obsesje robienia posiewu moczu przy kazdym badaniu ;) Po tym gronkowcu mam uraz i wole sama sprawdzac niz czekac az beda objawy...

Ostatnia edycja:
H hi hi Jouluatto fajnie by było ale Ty masz chyba termin dużo wcześniej niż ja:)

No wiem, wiem, w dodatku jesli bedzie planowane cc to pewnie w ogole bede rodzic w marcu z tego co mowila gin.
Ale roznie to w koncu z porodami bywa, wiec a nuz... ;)

Dzis po raz pierwszy doswiadczylam nad ranem owego slynnego bolu spojenia lonowego... Wrazenie, jakby miednica pekala na pol... wole calodzienny bol wiezadel od 3 minut tego co poczulam. Potem przeszlo na chwile na biodro i na szczescie odeszlo w niepamiec ;)

jeszcze Wam opowiem bo to było coś pięknego. leżeliśmy sobie rano i malutka zaczęła się wiercić więc mąż przykładał ręce i mała wystawiała rączkę albo nóżkę ciężko powiedzieć i czekała aż ją któreś z nas pogłaszcze a jak braliśmy ręce to znowu wypychała i czekała aż będziemy głaskać. no jakby się z nami bawiła w dotykanie przez brzuch, coś pięknego :) w życiu nie czuła czegoś tak wspaniałego.

Super :)
Moja Luszyzna z tatą tak robi a mnie olewa :(

Jouluato współczuję ale mam nadzieję, że to był tylko jednorazowy incydent

Ostatnia edycja:
U mnie usg 3d/4d to wydatek rzędu 175-250euro:-(Jak pomyślę co mogę bejbikowi za to kupić to raczej się nie wybiorę:no:

a w jakim kraju mieszkasz, jeżeli oczywiście można wiedzieć ? :zawstydzona/y:

dla porównania u mnie 300-350 zł

Wow, to strasznie drogo u Was! Ja kazde "duze" USG mam czesciowo w 3D/4D i zawsze kosztuje to 200zl.

Magda ja też ciągle zerkam na zdjęcie malutkiej i nie mogę się napatrzeć :tak:

U mnie koszt usg 3d to 200 zł, przyznam że jak dla mnie to sporo za pooglądanie dzidziusia. Ale stwierdziłam, że skoro normalnie za wizyty nie płacę, bo chodzę na fundusz to chociaż na tyle sobie pozwolę.

ja płaciłam 160 zł za możliwość obejrzenia Synka zarówno w 2D, 3D i 4D oraz za zdjęcie w 2D i 4D (gin dał dla porównania 2d i 4d) i myślałam że drogo :rofl2:

Kurcze strasznie drogo kosztują was te badania. Ja teoretycznie badania mam za darmo i na każdym oglądam malucha w 3D/4D. Teoretycznie, bo ciążę prowadzi nasza znajoma, ale że było nam głupio, że nie chce brać kasy to mąż podarował jej swój obraz, który przy sprzedaży pewnie kosztowałby tyle co całościowy koszt wiyt podczas ciąży ;-)

bardzo miło z jej strony ale Wy również zachowaliście się bardzo fer, obraz który może znaczyć dla Waszej znajomej dużo wjęcej bo bo taki gest z serca :-), ludzie obecnie tylko chcą brać i jak za darmo to tym bardziej a dawać od siebie coś to już nie :baffled:

No wiem, wiem, w dodatku jesli bedzie planowane cc to pewnie w ogole bede rodzic w marcu z tego co mowila gin.
Ale roznie to w koncu z porodami bywa, wiec a nuz... ;)

Dzis po raz pierwszy doswiadczylam nad ranem owego slynnego bolu spojenia lonowego... Wrazenie, jakby miednica pekala na pol... wole calodzienny bol wiezadel od 3 minut tego co poczulam. Potem przeszlo na chwile na biodro i na szczescie odeszlo w niepamiec ;)

mam nadzieje że to tylko jeden raz i że to nic poważnego :szok:

Dagmar nie przejmuj się moja Lilka też preferuje tatusia :p ale tłumacze to sobie tak że mnie ma non stop bo jakby nie było u mnie mieszka więc tatuś jest ciekawszy :p

reklama
Do góry