reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

hej dziewczyny, jestem świeżo po wizycie u gina, uśmiałam się trochę, głownie z węża, bo dziś pierwzy raz był razem ze mną na usg i miał taką minę jak mu lekarz dzidziolka pokazywał, że myślalam że się tam posika. Maleństwo ogólnie piękne, zdrowe, około 10 cm, ssało kciuka , machało rączkami ( mąż w szokuu- to nasze pierwsze) i TAK PIĘKNIE WYPINAŁO SIE DO NAS PUPĄ , że lekarz powiedział że coś tam on stwierdził, ale z płcią to on nam lepiej za miesiąc powie zeby pewność mieć. U nas ogółem remont, dlatego brak internetu i mniejsza obecność na forum, ale jak juz skończymy to bede nadrabiać ;-)
IMG_20131018_182934.jpg IMG_20131018_183044-1.jpg

POZDRAWIAM :)

Załączniki

• IMG_20131018_182934.jpg
    IMG_20131018_182934.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_20131018_183044-1.jpg
    IMG_20131018_183044-1.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Tak jak obiecałam piszę :-)

No to jestem po wizycie. Brzuch mnie boli i jest napięty.Wszystko przez stres..buuu
A więc, dzidzia zdrowa, wiek ciąży USG pokrywa się z OM więc git. Serducho buje, wszystko na swoim miejscu. Mam nakaz jedzenia jajek, jajek, pietruchy- naci i pokrzywy no i burak też wchodzi w grę. Mam się nie forsować (tu moje ciągnięcia brzucha wychodzą). Maleństwo współpracować zbytnio nie chciało, znaczy spało
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
. Dla mnie to nowość bo Jaśko się wiercił strasznie od samego początku. Drugi pęcherzyk już się prawie całkowicie wchłonął. No i najprawdopodobniej będzie córa, ale nie nastawiam się w ogóle. Chyba, że potwierdzi to kolejne USG.

hej dziewczyny, jestem świeżo po wizycie u gina, uśmiałam się trochę, głownie z węża, bo dziś pierwzy raz był razem ze mną na usg i miał taką minę jak mu lekarz dzidziolka pokazywał, że myślalam że się tam posika. Maleństwo ogólnie piękne, zdrowe, około 10 cm, ssało kciuka , machało rączkami ( mąż w szokuu- to nasze pierwsze) i TAK PIĘKNIE WYPINAŁO SIE DO NAS PUPĄ , że lekarz powiedział że coś tam on stwierdził, ale z płcią to on nam lepiej za miesiąc powie zeby pewność mieć. U nas ogółem remont, dlatego brak internetu i mniejsza obecność na forum, ale jak juz skończymy to bede nadrabiać ;-)
Zobacz załącznik 588908 Zobacz załącznik 588909

POZDRAWIAM :)

Super :)
Remontuj się i wracaj :)

Tak jak obiecałam piszę :-)

No to jestem po wizycie. Brzuch mnie boli i jest napięty.Wszystko przez stres..buuu
A więc, dzidzia zdrowa, wiek ciąży USG pokrywa się z OM więc git. Serducho buje, wszystko na swoim miejscu. Mam nakaz jedzenia jajek, jajek, pietruchy- naci i pokrzywy no i burak też wchodzi w grę. Mam się nie forsować (tu moje ciągnięcia brzucha wychodzą). Maleństwo współpracować zbytnio nie chciało, znaczy spało
. Dla mnie to nowość bo Jaśko się wiercił strasznie od samego początku. Drugi pęcherzyk już się prawie całkowicie wchłonął. No i najprawdopodobniej będzie córa, ale nie nastawiam się w ogóle. Chyba, że potwierdzi to kolejne USG.

No więc gratuluję i czekamy na potwierdzenie córeczki :)

hejo:) ja wczoraj byłam na wizycie nie mogłam sie doczekać swojej na nfz (30.10) wiec poszłam prywatnie pani gin bardzo miła i rzetelna zaskoczona tym że ja żadnych badan nie mam zrobionych (tylko podst.krew i mocz) ani hcg toksoplazmoze i wiele innych aż po samą przezierność ,na która jest już za późno ale pani doktor pocieszyła zrobiła bardzo dokładne usg wszystko tłumacząc i mierząc i wszystko jest jak w porządku serducho, nerki ,żołądek itd na swoim miejscu :) serducho waliło jak szalone co za uczucie:tak: tatuś też był i musiał płeć rozpoznać i co ? tak kochane następny pysiolek na forum :-):-):-)a tatusia aż zatkało całą wieczór i noc przeżywał :) i gin powiedziała żeby dla mojej gin powiedzieć żeby mi badania porobiła a jak nic z tym nie zrobi to zaprasza do siebie :) a i nasza kluseczka ma już prawie 10cm z usg wychodzi 15 tydz a z om 16 :-)

reklama
Do góry