reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Cieszę się, że Wam się wizyty udały:) Ja celibatu nie muszę przestrzegać, ale co z tego, skoro w ogóle ochoty nie mam...:(

reklama
gratuluję udanych wizyt i samych świetnych wieści :)

My zakazu nie mamy, ale ja kompletnie nie mam chęci. O ile w dzień jeszcze mam jakieś siły, to wieczorem padam w 3 sekundy. W dzień nie ma jak , bo mąż w pracy w weekend Młody w domu ;)

Na innym forum dziewczyna napisała, że jej lekarz powiedział, że dzieci matek, które w ciąży przeżywają dużo orgazmów rodzą się weselsze i inteligentniejsze. :-D

Ja też mam celibat :-D Normalnie kub dziewic nam się tu robi ;)
Ale co z tego, jak ochoty i tak nie miałam to raz, bałam się że coś się dzidziowi stanie to dwa.

czyli generalnie radę, żeby zadbać o życie seksualne w ciąży można o kant d... rozbić :-D u mnie też celibat, i też zalecony przez gin. tak ogólnie to bym chciała, ale bardziej to się mąż boi, że coś zrobi dziecku :p

hehe.. no tak

GoGA ja mam to samo, celibatu nie mamy, checi są (jak juz sie rozbudze :) ) ale mąż to normalnie teraz traktuje mnie jak obiekt medyczny..jak prosze zeby dotkna brzucha to ledwo co reke przylozy :D moze jak poczuje ruchy to bedzie mu jakos latwiej, nie chce do niczego zmuszac.. ale kurcze mam chyba wieksza ochote niz przed ciaza bywalo :) i ciezko jest :-D

reklama
hahaha dobre, uśmiałam się dziewczyny :D jesteście niezłe :D
to ja się wybiję :) celibatu nie mam, ochota ujdzie, drzemka dziecka w dzień lub wieczorem i da radę. Teraz to pikuś, ale pod koniec to akrobacje :) ale nie wiem czy ta teoria powyższa się sprawdza hahah

Do góry