reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

A ja w końcu po prenatalnym - miałam je dziś. ;-) Wyniki krwi za tydzień. :tak: USG wyszło bardzo prawidłowo - Dzidzia chyba spała albo to mały leniuszek,bo nie chciał z Nami współpracować. :-p Lekarz walił mi w ten brzuch tym USG,hehe,a Maluch nie chciał się odkręcić,ale w końcu jakoś udało się zrobić pomiary. :-D Widziałam nawet,jak te Malutkie Stworzonko rusza sobie rączkami i dziubkiem pijąc płyn owodniowy. :-D
No i Maleństwo ma już 7,23cm - licząc od głowki do pupki. :-D A no i termin,oczywiście,o tydzień wyżej,niż na suwaczku,czyli wg miesiączki i ostatnich usg,termin porodu wychodzi tydzień wcześniej. :tak: No,ale dobra,trzymam się karty ciązy i pierwszego usg. ;-)

A wizytę u mojej Pani doktor mam 14.10. :tak: :-)

reklama
ufff jestem po wizycie :) usg OK :-)
tyle stresu, ale tak się cieszę :) dzidziuś drapał się po nosku cały czas :D i odwracał pleckami :)
co ciekawe miałam usg przez brzuch, a w poprzedniej dopochwowo, ciekawe w sumie :D widać co lekarz to inaczej, tak czy tak jestem szczęśliwa :)

Gratuluję wizyt :-)
Śliczne te Wasze bobaski, bo to już nie fasolki tylko dzieciaczki malutkie z rączkami i nóżkami i z czymś tam jeszcze :-D

Ja mam wizyte za tydzień 10. 10 i nie mogę się doczekać :tak:

reklama
Dzięki za Wasze rady! Powtórzyłam dziś usg. Udało się dojrzeć i zmierzyć kość nosową, także wszystko jest w porządku :-). Po raz pierwszy widziałam Maleństwo w 4d. Cudo! Już bym chciała je przytulić!

Do góry