reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Ninka dokładnie chciałabym żeby posiedział na dupce do porodu :-)

Kochana co bedzie to bedzie, jak sie bedzie chcial odwrocic to to zrobi :-)

Wiecie co, tak wiele dziewczyn chce cesarke, a to taka ingerencja, ja tam wole sn, boje sie bolu, ale jak to polozna- mage babka swoja droga, powiedziala, ze kazdy porod sie zaczyna i musi sie skonczyc, kazdy skurcz sie zaczyna i zaraz sie konczy- damy rade!

Dziewczynki ale mam dzisiaj dzień, rano miałam ktg i wszyscy biegali do mnie co chwilę bo mały miał tentno 190 przez półtorej godziny to popołudniu zrobili jeszcze raz, więc przysnęłam żeby mały miał tentno dobre no i wyszło super - ok 140 a przy okazji piękne regularne skurcze bardzo duże. Nosz cholerka i tak źle i tak nie dobrze. Jeszcze trochę i rzeczywiście wyjdę z Hubciem na rękach ;-).
Teraz leżę i się nie ruszam z łóżka bo coś za często mi się brzusio spina.

Ja dzisiaj byłam na pobraniu gbs ale u mnie lekarka tego nie pobiera,zrobiłam dzisiaj prywatnie.7lat temu przy synu nie wiedziałam o istnieniu czegoś takiego;-).

ANCONA no mówiłam że ty już pewnie z maluszkiem wyjdziesz.

marcia331 dzięki za rozwianie wątpliwości ;)

ancona leż spokojnie, Hubcio jeszcze poczeka, denerwowałaś się pewnie tym ekg stąd skurcze. na wszelki wypadek zaciskaj nóżki ;)

Ancona, mam nadzieję, że uda się wyjść ze szpitala bez synka, ale z drugiej strony ma taką ładną wagę, no i to Twój, który, 36 tc? To chyba byłby donoszony? Tylko starszy mógłby doznać niezłego szoku!

Ancona, a ja tak dla odmiany mam nadzieję że weźmiesz i urodzisz. Bo mały to już kawał chłopa, więc niby po co się ma kisić w matczynym brzuchu? Poza tym brat w domu czeka, a zbędna mu zestresowana matka która będzie zastanawiała się tylko czy rodzi, czy nie, nawet jak wyjdziesz ze szpitala. No i najważniejsze, jak urodzisz, to my foremki będziemy miały Cię z głowy i już z mniejszą trwogą będzie można zaglądać na forum nie martwiąc się o Ciebie :-)

reklama
Ancona, mam nadzieję, że uda się wyjść ze szpitala bez synka, ale z drugiej strony ma taką ładną wagę, no i to Twój, który, 36 tc? To chyba byłby donoszony? Tylko starszy mógłby doznać niezłego szoku!

Ta, biedy by się zastanawiał skąd matka taką brzydką i głośną lalkę wytrzasnęła ;)

Do góry