ola10
Fanka BB :)
Ewelinka- a już się martwiłam ze sie cos długo nie odzywasz. Fajnie że z małą wszystko dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja melduję się po wizycie :-)
Gin pobrał dzisiaj GBS i za tydzień mam wynik do odbioru, szyjka ładnie trzyma i zamknięta, malutką dzisiaj pomierzył i wychodzi że waży 2400 :-) a ja na wadze dzisiaj równiutko 10 kg od początku ciąży :-) z malutką wszystko dobrze fika sobie aż miło i dalej siedzi na dupci więc czekamy czy się obróci czy nie :-) jeśli chodzi o morfologię to cały czas jednak to żelazo muszę łykać no i do kontroli za 3 tygodnie więc wychodzi że 20 marca kolejna wizyta i wtedy jak malutka się nie odwróci to powiedział że będziemy myśleć poważnie :-) więc ogólnie wizyta udana a ja bardzooo zadowolona :-)
A teraz idę was doczytać :-) na reszcie wątków :-)
Viltutti, jak niespełna rok?? Ja miałam 3 lata temu robione Poza tym, z tego co czytałam to jest to bardzo groźne dla dziecka i może być śmiertelne... Gdzie indziej piszą, że może doprowadzić do wcześniejszego porodu - i już nie rozumiem kompletnie czemu podają antybiotyk dopiero przy porodzie a nie wcześniej, może lepiej wcześniej dla zaleczenia a potem profilaktycznie...?