reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

i
Dagmar - to znaczy, że będziesz ja miała koło siebie w szpitalu? Czy do domu?

W szpitalu na sali! Już ją mam!!!!
Słyszałam jak położne do siebie gadały, że "...(tu nazwisko) tak galopuje, że jak do jutra przybierze, to pewno ją dr. wypisze..."
NNie chcę się napalać, bo lekarka nic jeszcze nie mówiła takiego ale mam cichutką nadzieję.

Spadam- pora karmienia :)

Madziunia- jak mleko, zaczyna się ci coś? Masz laktator?

reklama
i

Słyszałam jak położne do siebie gadały, że "...(tu nazwisko) tak galopuje, że jak do jutra przybierze, to pewno ją dr. wypisze..."
NNie chcę się napalać, bo lekarka nic jeszcze nie mówiła takiego ale mam cichutką nadzieję.

Noi widzisz, po co bylo panikowac, dzidziuska zdrowa, bedzie tylko lepiej!

i

Ale by było super!!! Tego wam życzę z całego serca!!!
Wieści o mleczarni dla Emci na wątku szpitalnym....Ale troszkę mamy:-)

ARAKI ja jutro jadę zrobić gbs,ale do innego miasteczka bo moja gin nie robi i w sumie nawet nie wiem czy będę miała jak odebrać wyniki potem bo męża nie będzie cały nastepny tydzień a ja sama nie pojadę taki kawał:crazy:.Z tego co rozmawiałam z kumpelami to jak miały pozytyw to dopiero w szpitalu na porodówce dostały antybiotyk,wcześniej lekarze tego nie leczą.Po co mi tyle zachodu,lepiej nie robić i w tedy szpital podaje lek.

i

ale super wiesci :) widzisz, córka idzie jak burza .. pewnie ma to po mamusi :-D bardzo sie ciesze ze wszystko uklada sie dobrze

Dagmar powtórzę to co napisałam na głównym - super wiadomości!!!! Idziecie jak burza. Obie jesteście bohaterkami kwietniówek - Ty i Lusia!!! No i Madzikm i jej Emma też!

Z tego co wiem to u nas też podają antybiotyk przy porodzie jeśli gbs jest pozytywny. I badają dodatkowo dzieciaczka czy nie złapał infekcji. Mnie to badanie czeka na najbliższej wizycie czyli 11.03

Ja melduję się po wizycie :-)

Gin pobrał dzisiaj GBS i za tydzień mam wynik do odbioru, szyjka ładnie trzyma i zamknięta, malutką dzisiaj pomierzył i wychodzi że waży 2400 :-) a ja na wadze dzisiaj równiutko 10 kg od początku ciąży :-) z malutką wszystko dobrze fika sobie aż miło i dalej siedzi na dupci więc czekamy czy się obróci czy nie :-) jeśli chodzi o morfologię to cały czas jednak to żelazo muszę łykać no i do kontroli za 3 tygodnie więc wychodzi że 20 marca kolejna wizyta i wtedy jak malutka się nie odwróci to powiedział że będziemy myśleć poważnie :-) więc ogólnie wizyta udana a ja bardzooo zadowolona :-)

A teraz idę was doczytać :-) na reszcie wątków :-)

reklama
Ja melduję się po wizycie :-)

Gin pobrał dzisiaj GBS i za tydzień mam wynik do odbioru, szyjka ładnie trzyma i zamknięta, malutką dzisiaj pomierzył i wychodzi że waży 2400 :-) a ja na wadze dzisiaj równiutko 10 kg od początku ciąży :-) z malutką wszystko dobrze fika sobie aż miło i dalej siedzi na dupci więc czekamy czy się obróci czy nie :-) jeśli chodzi o morfologię to cały czas jednak to żelazo muszę łykać no i do kontroli za 3 tygodnie więc wychodzi że 20 marca kolejna wizyta i wtedy jak malutka się nie odwróci to powiedział że będziemy myśleć poważnie :-) więc ogólnie wizyta udana a ja bardzooo zadowolona :-)

A teraz idę was doczytać :-) na reszcie wątków :-)

no to super :) ciesze sie ze wsztsko w porzadku

Do góry