Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane byłam wczoraj na wizycie u nowego lekarza u ktorego bede rodzic Konkretny, sympatyczny gość. Pomijerzył synka i spytal tylko czy zawsze na usg wychodzilo okolo 2 tyg starszy. Mowie mu ze ostatnio tak no to ok. Maluszek sporawy ale zdrowy. Wazy 1980g
Nie podobała mu sie szyjka bo niby za krotka, ale co lekarz to inna opinia. Niby stwierdzil ze pessar spelnia swoja role ale zasugerowal sie Adalatem i pewnie mam skurcze skoro go biore no i jesz cze mala ilosc wod nie wiadomo dlaczego. Majac pessar mam duzo wydzieliny wiec moge nie czuc ze wody mi uciekaja. Podobno mam ich stanowczo za malo ale nie wiem ile
Tak wiec czekam do poniedzialku az bedzie moj lekarz i spytam co z tymi wodami, czy tylko je obserwuja czy beda dolewac. Niby nic ale teraz to roznie moze byc bo moge w sumie urodzic w kazdej chwili jak wody odejda. Nic nie wiem na temat cc ale jeszczhe gompodpytam potem. Wizyte mam w razie czego za 3 tyg