reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Ancona lez spokojnie i nie stresuj sie - to przede wszystkim :) Maluch juz ma ładną wage i tydzien ciazy juz tez ok wiec w razie czego bedzie dobrze. A jesli uda sie jeszcze wyjsc to bedziesz miala pewnie z 1-2 tygodnie zeby sie przygotowac włacznie z rodzina na przyjscie nowego czlonka rodziny :) buziaki i trzymaj sie dzielnie!

reklama
Ancona leż spokojnie i co będzie to będzie maluszek już jest na tyle duży że jak przyszedł by teraz na świat to da sobie radę :-) czekamy na wieści :-)

Ancona- nie wiem co lepsze żebyś wyszła już czy za jakiś czas z dzidziusiem, ale jak chcesz więcej skurczy śmiuechowych to spójrz na wątek główny i zobacz co Viltutti zaproponowała na moje rozterki dotyczące bliźniaków :tak:

Hej czytam wasze wpisy i podziwiam co nie które tak optymistycznego podejścia do porodu i ciąży ja sama jestem w 34 tygodniu i szczerze mówiąc po długiej przerwie i boję się
:-(

Madziula - od mojego pierwszego porodu minie prawie 7 lat. Nie ma się czego obawiać, to dla kobiety rzecz bardzo naturalna. A wszystkie obawy mijają, jak się już trzyma w rękach swojego maluszka... :)

Dziewczynki ale mam dzisiaj dzień, rano miałam ktg i wszyscy biegali do mnie co chwilę bo mały miał tentno 190 przez półtorej godziny to popołudniu zrobili jeszcze raz, więc przysnęłam żeby mały miał tentno dobre no i wyszło super - ok 140 a przy okazji piękne regularne skurcze bardzo duże. Nosz cholerka i tak źle i tak nie dobrze. Jeszcze trochę i rzeczywiście wyjdę z Hubciem na rękach ;-).
Teraz leżę i się nie ruszam z łóżka bo coś za często mi się brzusio spina.

Ancona trzymam kciuki żeby wyszło tak jak będzie najlepiej dla Maluszka:)

ufff nikt nie urodził, dzięki Bogu....

Dagmar co tam u Ciebie i Lusi?

Kochane byłam wczoraj na wizycie u nowego lekarza u ktorego bede rodzic:) Konkretny, sympatyczny gość. Pomijerzył synka i spytal tylko czy zawsze na usg wychodzilo okolo 2 tyg starszy. Mowie mu ze ostatnio tak no to ok. Maluszek sporawy ale zdrowy. Wazy 1980g:)
Nie podobała mu sie szyjka bo niby za krotka, ale co lekarz to inna opinia. Niby stwierdzil ze pessar spelnia swoja role ale zasugerowal sie Adalatem i pewnie mam skurcze skoro go biore no i jesz cze mala ilosc wod nie wiadomo dlaczego. Majac pessar mam duzo wydzieliny wiec moge nie czuc ze wody mi uciekaja. Podobno mam ich stanowczo za malo ale nie wiem ile:(
Tak wiec czekam do poniedzialku az bedzie moj lekarz i spytam co z tymi wodami, czy tylko je obserwuja czy beda dolewac. Niby nic ale teraz to roznie moze byc bo moge w sumie urodzic w kazdej chwili jak wody odejda. Nic nie wiem na temat cc ale jeszczhe gompodpytam potem. Wizyte mam w razie czego za 3 tyg

reklama
Do góry