reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

kurczę jak oglądam te wasze dzidzie w 3d to zazdroszczę i jak pojadę pod koniec miesiąca do pl to chyba jednak się skuszę..szkoda, że tatuś z nami nie jedzie ale przywioze mu zdjęcia :p jakoś cały czas nie mogę uwierzyć, że mam w brzuchu moją córeczkę...a na usg mojego ginekologa to g**** widać za przeproszeniem więć tylko w szpitalu na połówkowym widziałam ją dłuzej i dokładnie.

reklama
Ja te "duże" usg to miałam w szpitalu robione i tam mi przerzucali na 3d i miałam za darmo, ale ja prywatnie ciąże całą prowadzę więc pewnie dlatego... Powiem tak im później się wybierzecie tym mniej zobaczycie nawet na 3d ja jak miałam robione w 12 tygodniu to widziałam całego małego a na połówkowym tylko buźka się zmieściła i dlatego lekarz powiedział że to też ostatni najlepszy moment jeśli chcemy mieć płytkę z usg i coś jeszcze na niej widzieć ;-) płaciłam tylko za płytkę z nagraniem usg dodatkowo i to był koszt 190zł.. Ale normalnie to ceny chyba są tak jak pisze dagmar od 300 do 350 zł chyba. Ale jak dla mnie chociaż jedno zdjęcie takie warto mieć pod warunkiem że ładnie się pokaże dzieciątko :-)

Ja na tą buźkę mogę ciągle patrzeć, ale miałam też szczęście że tak ładnie się ułożył (to właśnie jest zdjęcie z połówkowego usg) Teraz już pewnie nie będę miała 3d niestety...
1457643_668708123152110_949023056_n.jpg

Magda ja też ciągle zerkam na zdjęcie malutkiej i nie mogę się napatrzeć :tak:

U mnie koszt usg 3d to 200 zł, przyznam że jak dla mnie to sporo za pooglądanie dzidziusia. Ale stwierdziłam, że skoro normalnie za wizyty nie płacę, bo chodzę na fundusz to chociaż na tyle sobie pozwolę.

reklama
Diewczynki ja też co chwilka zerkam na pyszczek Kubusia i nie moge sie napatrzec:))) Jest taki mój K
kochany :))

A co do ceny sie nie wypowiem bo ja mam co wizyta i za kazdym razem mam tez plytke a ogolnie za wizyte place 300zl

Do góry