reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Dzień dobry :)
Cieszę się, że na Waszych wizytach wszystko dobrze i maluchy rosną. Czas leci, niektóre z nas już zaczęły trzeci trymestr! Ja też wizytę mam za sobą, z małą wszystko dobrze :) Wierzę, że Dagmar jeszcze długo będzie w dwupaku, trzymam kciuki razem z Wami. Miłego dnia!

dzidzi.jpg

Załączniki

• dzidzi.jpg
    dzidzi.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Super, że wszystko dobrze :tak:

Ja też już po wizycie. Ale to była głównie wizyta podglądowa, tak żeby pooglądać sobie maluszka dokładnie w 3d/4d.
Przyznam, że niesamowite uczucie zobaczyć tak dokładnie maleństwo. Widać wszystko dokładnie zwłaszcza buziunię :-) I nawet widziałam jak sobie słodko ziewała :-)

No i w końcu wiem - będzie dziewczynka :-)
Cieszę się, bo jak dla mnie bez różnicy. Mąż trochę zawiedziony (ach ci faceci ;-))
Za to córka szczęśliwa, że będzie miała siostrzyczkę. Nawet zakupy już dla niej zrobiła :-)

WP_001092.jpg WP_001102.jpg

Załączniki

• WP_001092.jpg
    WP_001092.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 75
  • WP_001102.jpg
    WP_001102.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 82
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt:))
Edysiek nareszcie się doczekałaś:tak: Gratuluję córeczki i widze że starsza siostra się przekonała:)) Zdjęcia piękne i rozumiem Cię dokładnie bo samej mi serce rośnie jak pbatrze na mojego synka:)

Edysiek gratulacje! piekna dziewczyneczka! i bardzo się cieszę, że starsza się powoli przekonuje :) jeszcze nie będzie Cię chciała dopuścić do malutkiej :p

reklama
Do góry