reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Edysiek słodka mała i super się udało ją złapać:-)!!! Gratuluję córci i cieszę się bardzo, że starsza siostra zaczyna odczuwać powagę swoich obowiązków;-) oby tak dalej!

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :-)!!! Cudne te wasze dzieciaczki na zdjęciach:-). Ja buziaka mojego maluszka to pewnie dopiero zobaczę po urodzeniu.
Edysiak - gratuluję córeczki!

Super, że wszystko dobrze :tak:

Ja też już po wizycie. Ale to była głównie wizyta podglądowa, tak żeby pooglądać sobie maluszka dokładnie w 3d/4d.
Przyznam, że niesamowite uczucie zobaczyć tak dokładnie maleństwo. Widać wszystko dokładnie zwłaszcza buziunię :-) I nawet widziałam jak sobie słodko ziewała :-)

No i w końcu wiem - będzie dziewczynka :-)
Cieszę się, bo jak dla mnie bez różnicy. Mąż trochę zawiedziony (ach ci faceci ;-))
Za to córka szczęśliwa, że będzie miała siostrzyczkę. Nawet zakupy już dla niej zrobiła :-)

Zobacz załącznik 603317 Zobacz załącznik 603318

gratulacje córeczki :-D ja z kolei nie wiedziałam że wizyta będzie w 3d/4d, nastawiliśmy się na normalne 2D ale lekarz nas zaskoczył i pokazał w 3d, zmierzył Synka z każdej strony, zbadał bardzo dokładnie każdy możliwy organ :rofl2: a w 4d oglądaliśmy jakiej płci jest :D trzeba było trochę poleżeć bo Mały się kiepsko ułożył ale jak już się udało to piękne przeżycie widzieć swoje Maleństwo tak dokładnie, ziewania nie widziałam ale i tak przeżycie nie do opisania :-D

Super, że wszystko dobrze
:tak:

Ja też już po wizycie. Ale to była głównie wizyta podglądowa, tak żeby pooglądać sobie maluszka dokładnie w 3d/4d.
Przyznam, że niesamowite uczucie zobaczyć tak dokładnie maleństwo. Widać wszystko dokładnie zwłaszcza buziunię :-) I nawet widziałam jak sobie słodko ziewała :-)

No i w końcu wiem - będzie dziewczynka :-)
Cieszę się, bo jak dla mnie bez różnicy. Mąż trochę zawiedziony (ach ci faceci ;-))
Za to córka szczęśliwa, że będzie miała siostrzyczkę. Nawet zakupy już dla niej zrobiła :-)

Zobacz załącznik 603317 Zobacz załącznik 603318

Boskie zdjecia,gratuluje córci!

Edysiek no w koncu! Gratulacje!
A faceci wiesz jacy sa! Moj jak uslyszal, bedzie chlopiec to widzialam jak mu sie oczy zaswiecily, choc mowil, ze mu wszystko jedno :-)

Ja sie tez zastanawiam czy by nie pojsc na usg 3d/4d? nie wiem kiedy najlepiej pojsc, bo pewnie nastepne bede miala ok 32 tyg, z tym, ze moj chyba nie ma takiego sprzetu, bede musiala dodatkowo zaplacic :-)

Madziolina, moja koleżanka poszła jak twierdzi - z późno, bo jej córka otworzyła oczy i nie był to fajny widok, no i mówiła, ze za dużo nie obejrzała, wiec może pójdź już teraz? Bo ona poszła na początku 8 miesiąca.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :-)!!! Cudne te wasze dzieciaczki na zdjęciach:-). Ja buziaka mojego maluszka to pewnie dopiero zobaczę po urodzeniu.
Edysiak - gratuluję córeczki!

no ja ci mogę powiedzieć jak będzie wyglądała. Dla was będzie najpiękniejszym noworodkiem na świecie.

reklama
Mam usg dopiero za miesiąc i się tak bardzo stęskniłam za widokiem dzidzi;( Bo jak jestem na wizytach co miesiąc, to niestety nie mam robionych usg, bo lekarka nie ma sprzętu, więc chodzę raz na czas do kogoś innego. Od początku miałam robione tylko 4 razy: w 7 tygodniu, żeby potwierdzić (ale wtedy był tylko mały bąbel, nic ciekawego), w 12 - prenatalne, w 15 - jak wylądowałam w szpitalu i w 20 - połówkowe.

Zazdroszczę tym z Was, które mają na każdej wizycie, naprawdę!:)

Do góry