reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Super wieści dziewczyny!!! Zawsze się cieszę jak przynosicie z wizyt dobre wiadomości :-)
U mnie ochota na seks spadła chyba poniżej zera:zawstydzona/y: W zasadzie mógłby nie istnieć, a że przeszkód nie ma to mąż się raczej nie cieszy z mojego podejścia:no:...Ale mówi że rozumie;-). Średnia od czasu skończenia pierwszego trymestru (gdzie był zakaz) wychodzi nam 1 akcja na miesiąc, bo biedny mężuś namówił mnie tylko 3 razy:cool2::-D

I ja się melduję po super miłej wizycie :-)!!!

Najpierw pani położna podczas mierzenia mnie zachwyciła się moim zegarkiem i bardzo się zdziwiła jak jej powiedziałam że od męża w prezencie dostałam i sam wybierał, stwierdziła że ma gust ;-)...
Potem moja Pani doktor powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i ciąża mi naprawdę służy:-). Wyniki powiedziała, że są super, szyjka że bardzo ładnie się bada i ogólnie cały czas mówiła, że wszystko jest super albo bardzo ładnie:-):-):-)!!! Odstawiła mi wreszcie nospę i magnez (mam brać doraźnie jak bym miała skurcze), co bardzo mnie ucieszyło, została tylko przy witaminach i luteinie ale podjęzykowej bo powiedziała, że nie chce ryzykować jakąś infekcją :-)... Kubusia sprawdziła tylko przez chwilkę poglądowo, ale skierowanie mam na 30-tego stycznia na usg w 30-tym tygodniu tak więc tam go sobie lepiej pooglądam ;-):-)...

Tak więc jestem super zadowolona dziś, w dodatku jak pojechałam do pracy do dali mi wreszcie umowę na czas nieokreślony więc już mogę być spokojna... :-):-) A teraz jedziemy na obiadek do teściów więc gotować, nie muszę:-), płyny do prania rano przyjechały więc od jutra zaczynam pranie ubranek :-):-):-)!!!

Później się do Was jeszcze odezwę, normalnie SUPER DZIEŃ ;-);-):-)!!! Buziaki dla Was wszystkich:-)!!!

Madzkim to fajnie, że córeczka zdrowa i wszystko jest w porządku, tylko szkoda mi Ciebie bidulko że tyle musiałaś siedziec.
Marteczka trzymaj sie Slonce bedzie dobrze i nie stresuj sie. A Twoja pociecha tez na pewno sporo wazy :) Moj Maluszek w 2 tyg przybral okolo 250g to uwazam sporo:))

Teraz tygodniowo ponoc mogą rosnąc do ok 200g :szok: W sumie to juz nie wiele tych tygodni zostało :)

A ja dopiero wizyta nastepna 23 stycznia a chciałabym jużżżżżżżżżżżżżż znowu zobaczyc synka:-)

ja mam wizyte dopiero 24 stycznia :) wiec mamy podobnie

Magda fajnie ze wizyta udana. Wszystkim gratuluje dobrych wyników i wizyt :)

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt i wyników. Ja dopiero teraz dostałam skierowanie na glukozę, ale po waszych doświadczeniach jakoś łatwiej mi na nią iść. Wczoraj byłam na wizycie i zarówno u mnie, jak i u małego wszystko jest ok. Mały waży co prawda mniej niż wasze dzieciaczki, bo 1000 g, ale w sumie nawet mnie to cieszy, bo kupiłam już ubranka w rozmiarze 56 i przynajmniej będzie okazja mu je założyć ;-)

reklama
Agunia super że wszystko jest w porządku:) A wagą Maluszka się nie przejmuj bo tak jak piszesz będziesz miała okazję ubierać synka w rozmiar 56:))

Ja się właśnie zastanawiam czy nie postawić jednak na większy rozmiar:) Ehh chyba kupie po równo ciuszków takich na 56 i na 62

Do góry