reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Gratuluję udanych wizyt:) Ja się wybieram za tydzień, ale usg dopiero za miesiąc będę miała, nie mogę się doczekać.

Ochoty nigdy nie miałam większej:):):)

reklama
Ancona gratuluje wizyty i duzego synka!!! Zaskoczylas mnie ta waga. No ale Ty jestes 3 tygodnie do przodu wiec to sporo zmienia. Ale dzieki temu uswiadomilam sobie ze w moim brzuchu tez juz kawal dzieciaka siedzi :-)

Truskawkowa gratuluje podniesionego lozyska i zniesienia celibatu. No i udanej nocy zycze :-)
Ja jakiejs wielkiej ochoty nie mam, chociaz od kilku dni przechodza mi takie mysli przez glowe. Tylko najczesciej klade sie taka zmeczona, ze szybko cala ochota mija.

Gratuluje super wiesci z wizyt.....a 1428 g mnie rozwaliło nie powiem ....jakos zatrzymałam sie jak byłam na usg i dzidzia miała 400 g:) ja mam jutro wizyte ale jakos sie lekam.....:/ bedzie raczej bez usg bo to w szpitalu ale od razu zapisze sie by szybko pojsc!

Madzkim to fajnie, że córeczka zdrowa i wszystko jest w porządku, tylko szkoda mi Ciebie bidulko że tyle musiałaś siedziec.
Marteczka trzymaj sie Slonce bedzie dobrze i nie stresuj sie. A Twoja pociecha tez na pewno sporo wazy :) Moj Maluszek w 2 tyg przybral okolo 250g to uwazam sporo:))

kurcze tak czytam ile te wasze maluchy mierzą i ważą a ja nic nie wiem :( wczoraj lekarza zapytałam po usg a on do mnie na to że nie wie, bo tylko serducho sprawdzał ale mała spora i na następnej wizycie możemy pomierzyć ją trochę. co do szyjki to również oczywiście nie mam zmierzonej bo nikt tu tego nie robi, ginekologicznie nie badają bo uważają że to może wywołać poród. Ale tak jak Ola10 mówisz jestem spokojna i chyba bardziej niż bym była stale pod okiem lekarzy. celibatu nie mamy, u mnie pod tym względem nic się nie zmieniło, ale mój ma trochę opory prze brzuszek no bo "ona przecież tam jest.." więc trochę nam statystyki poszły w dół..

Melduje się i ja po wizycie.Szyjka w porządku,zero rozwarcia ale z Panią Luteiną muszę się zaprzyjaznić na dłuższą metę..nieważne, ważne żeby było ok. Synka widziałam przez moment, pokazywał mi język:-)i wysłuchaliśmy serduszka za 3 tyg będe miała usg i wtedy go dokładnie oglądną.

reklama
Do góry