reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

dziewczyny. Ja na ostatniej wizycie 2 tyg emu wróciłam do wagi z 1szej wizyty.
Nawet trochę mnie położna opr...
Za to teraz przytyłam pewnie z 5 kilo :O
nic tylko jem :( Naprawdę jem duużo- chyba tyle co mój mąż :O

reklama
kamireszel słonia nie ma :p

dagmar ja raz tyje raz chudnę, teraz znowu schudłam dwa kg. Dla dobra maluszków możemy tyc :) i nie Ty jedna ciągle jesz, przyłączam się :p ja przebijam już chyba całą rodzinę, na święta z krzeseł pospadają ;P

Agutka- no faktycznie, kawał chłopa z synka, co widzę napawa tatusia dumą :-). Super, że wszystko jest w porządku i oby tak do końca :-)

Kamiszerel - ty to chyba w tyłek chcesz dostać. Oby tam było najwięcej z tej twojej ekstra wagi umiejscowione bo inaczej będzie bolało jak będziemy biły :-D

A mojego męża strasznie gnębi fakt, że tu nikt z lekarzy się nie przejmuje wysokością macicy i stanem szyjki i kazał mi się umówić prywatnie do ginki żeby zbadała czy wszystko dobrze trzyma, bo on się denerwuje i spać nie może :-). Myślałam, że nie dostanę się aż do po świętach, ale mialam super szczęście i mam wizytę jutro, było wolne miejsce bo 5 min przed moim telefonem zadzwoniła dziewczyna i odwołała wizytę, i na dodatek w moim mieście więc nie muszę daleko jechać. Tak że byle do jutra :-)

Ostatnia edycja:
JESTEM W SZOKU!!!!!:szok: Ja mam +10 czuję się jak słoń, musiałam kupić kurtkę ciążowo-zimową bo w normalną nie wchodzę. Ogólnie jest masakra....ale nie chcę Was tu zamęczać swoim marudzeniem....wystarczy, że mąż już ma mnie dość:-( ....ale wracając do tej wagi....z Filipem miałam +18 i myślę, że teraz będzie podobnie

ja przytylam od poczatku max 2,5 kg

Hej
Ja już po wizycie.
Szyjka dłuuga, twarda i bez rozwarcia!!!:-D:-D:-D Wysokość dna macicy odpowiada 23/24 tygodniowi ciąży więc idealnie:-D
Strasznie się cieszymy z mężem. :-D
Ponieważ tutaj lekarze mają olewkę na wszystko to mamy przykaz stawienia się w 33-34 tygodniu ciąży na wymazy, żeby był czas podleczyć się gdyby coś wyszło, i ewentulanie w 37tyg na usg żeby zobaczyć ułożenie maluszka.
Zdecydowaliśmy się nie podglądać dzisiaj małej bo 2 tygodnie temu dopiero co było usg, a prywatnie tutaj to bardzo duży koszt, wolę za te pieniądze kupić coś dla dziecka. Zresztą mała szaleje w brzuchu nawet teraz jak piszę a dla mnie to największy powód do radości:-)

reklama
Do góry